Anti Toxinen Essentials 60 capsules – Cellcare Supplements

  • Productnummer: 962661
  • EAN: 8717729083017

42,95

Toepassing van Cellcare Supplements Anti Toxinen Essentials:
De lever is dagelijks betrokken bij het afbreken en omzetten van talloze stoffen. Dat kunnen lichaamseigen stoffen zijn, zoals hormonen, maar het kunnen ook belastende stoffen zijn van buitenaf. Wanneer de leverwerking minder efficiënt is, wordt het steeds lastiger voor het lichaam om deze dagelijkse belastende stoffen het lichaam uit te werken.
Anti Toxinen Essentials bevat onder andere extracten van Mariadistel en Curcuma. Samen met andere werkzame ingrediënten (selenium, Broccoli, alfa liponzuur, SOD) vormen ze een unieke formule.

– Indole-3-carbinol is een van nature voorkomende krachtige fyto-chemische stof. Het wordt in de maag omgezet naar DIM (Diindolylmethaan). Deze stof wordt gevonden in kruisbloemige groenten zoals broccoli, spruitjes, boerenkool, bloemkool.
– Brassica Italica is de Latijnse naam voor broccoli.
Onderzoekers hebben het hoofdbestanddeel van broccoli genaamd sulforafaan geïsoleerd, en geconstateerd dat deze stof veel beschermende eigenschappen bevat. Er wordt aangenomen dat sulforafaan, een isothiocyanaat, enzymen in het lichaam stimuleert. Door het koken van broccoli gaan helaas veel van deze stoffen verloren.
– Alfa-liponzuur is een zwavelhoudend vetzuur dat in het menselijk lichaam voorkomt en ook wordt aangemaakt.
– SOD (superoxide dismutase) is een klasse van enzymen en belangrijk in bijna alle levende cellen die worden blootgesteld aan zuurstof.
– Taurine is voor de mens een conditioneel essentiële aminozuurachtige stof. In de negentiende eeuw ontdekten wetenschappers taurine voor het eerst in de gal van een stier (‘taurus’ in het Latijns). Vandaar de naam ‘taurine’.
– Selenium draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Het is tevens goed voor de kwaliteit van sperma en de vruchtbaarheid van de man, is essentieel voor de productie van schildklierhormonen en ondersteunt de schildklier. Daarnaast houdt het je haren sterk en is het goed voor je nagels.
– Curcuma longa ondersteunt de reinigende werking van je lever* en helpt als antioxidant het immuunsysteem*. Curcuma is van belang voor je zenuwstelsel* en het behoud van een gezonde huid*. Het helpt bij een gebrek aan eetlust*, ondersteunt de vetstofwisseling en is goed voor de cholesterolspiegel*. Het is tevens goed voor de bloedcirculatie en het hart*, de keel en luchtwegen* en voor het behoud van soepele gewrichten*.
– Mariadistel (Silybum marianum, syn. Carduus marianus) helpt bij het behouden van een gezonde leverfunctie, ondersteunt de spijsvertering en de lichaamsreiniging*. Het kan cellen en weefsels beschermen tegen oxidatieve schade (bescherming tegen de werking van vrije radicalen als gevolg van stress, alcohol, blootstelling aan UV, of vervuilde omgevingsomstandigheden)* en helpt beschermen wanneer producten, die oxideren op leverniveau, worden toegediend*. Mariadistel bevordert de fysiologische weerstand van het organisme in geval van zware omgevingsomstandigheden*, draagt bij aan een evenwichtige bloedsuikerspiegel* en is goed voor het hart*.
*gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Samenstelling van Cellcare Supplements Anti Toxinen Essentials:
Elke capsule bevat:
Selenium (L-selenomethionine 75 mcg
Actieve voedingsstoffenmengsel 485 mg:
Broccoli extract (Brassica oleracea italica 4.000 ppm sulforaphane
Curcuma extract (Curcuma long (min. 95% curcumine)
Indole-3-Carbinol
Mariadistel extract (Silybum marianum (syn. Carduus marianus (min. 80% silibinine)
R-Alfa-liponzuur
SOD (superoxide dismutase)

Ingrediënten van Cellcare Supplements Anti Toxinen Essentials:
Mariadistel extract, vulstof (rijstconcentraat, zetmeel), capsule (hydroxypropylmethylcellulose HPMC), Curcumine C3 Complex, Broccoli extract, taurine, Indole-3-Carbinol, Alfa-liponzuur, seleniummethionine, SOD, antiklontermiddel (magnesium gebonden plantaardige vetzuren, siliciumdioxide)

Gebruik van Cellcare Supplements Anti Toxinen Essentials:
U neemt dagelijks 1 tot 2 capsules met wat water of sap bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Voedingssupplementen van CellCare Supplements zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Klik HIER voor alle Cellcare Supplements

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anti Toxinen Essentials 60 capsules – Cellcare Supplements” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *