Artemisia Absinthium 60 capsules – Nova Vitae

  • Productnummer: 2506NV
  • EAN: 8717473128958

29,95

Toepassing van Nova Vitae Artemisia Absinthium:
Artemisia absinthium, algemeen bekend als alsem, wormwood of absintalsem, is een kruidachtige plant die behoort tot de familie Asteraceae.
Het is inheems in Europa, Noord-Afrika en delen van Azië en groeit voornamelijk in droge, rotsachtige gebieden langs wegenides, bermen en op braakliggende terreinen. Hier zijn enkele interessante aspecten van Artemisia absinthium:

  1. Geschiedenis: Alsem heeft een lange geschiedenis van gebruik, zowel medicinaal als culinair. Het werd door oude beschavingen gebruikt vanwege zijn veronderstelde medicinale eigenschappen en als smaakmaker in gerechten en dranken.
  2. Medicinaal gebruik: Alsem werd traditioneel gebruikt voor een breed scala aan medicinale toepassingen, waaronder de behandeling van spijsverteringsproblemen zoals indigestie, winderigheid en buikkrampen. Het werd ook gebruikt als een bitter tonicum en om de eetlust te stimuleren. Bovendien werd het soms extern gebruikt voor de behandeling van huidproblemen en insectenbeten.
  3. Chemische samenstelling: De belangrijkste bioactieve verbindingen in Artemisia absinthium zijn sesquiterpeenlactonen, flavonoïden, fenolzuren en essentiële oliën. De samenstelling van deze verbindingen kan variëren afhankelijk van factoren zoals de groeiomstandigheden en de tijd van de oogst.

Samenstelling van Nova Vitae Artemisia Absinthium:
Elke capsule bevat:
Artemisia Absinthium 430 mg*
* 4:1 extract

Ingrediënten van Nova Vitae Artemisia Absinthium:
Kruid, rijstpoeder,  plantaardige capsule, plantaardig magnesiumstearaat en silica.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Nova Vitae Artemisia Absinthium:
Volwassenen nemen dagelijks 1 capsule bij voorkeur bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
NIET gebruiken bij zwangerschap, het geven van borstvoeding of zwangerschapswens.
NIET gebruiken in combinatie met medicijnen.

Koel, donker droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Artemisia Absinthium 60 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *