Berberine 60 capsules – Enzymedica

  • Op voorraad op andere locatie (7 tot 12 dagen levertijd)
  • Verlanglijst
  • Productnummer: 100837
  • EAN: 0670480100837

44,95

Toepassing van Enzymedica Berberine:

Wat is Berberine eigenlijk?
Berberine is een alkaloïde (stof uit een plant die een fysiologische of farmacologische werking hebben) die in veel planten wordt teruggevonden waaronder bijvoorbeeld Goldenseal, de Berberis vulgaris en de Oregondruif.
Deze alkaloïde wordt vanwege het gebruik in oude tijden en vanwege de wetenschappelijke inzichten van nu voor veel voorkomende aandoeningen ingezet.
De belangrijkste en bekendste werking is wel het vermogen om het bloedsuikermetabolisme te stimuleren (het omzetten van suikers in het bloed naar energie) en hiermee ook gewichtsverlies te ondersteunen.

Het kan uit vele planten gewonnen worden maar Enzymedica heeft er voor gekozen om van planten die weinig voorkomen af te blijven en de Berberin te halen uit de Berberis vulgaris.
De Berberis vulgaris is een plant die in overvloed voorkomt maar ook rijk is aan fytonutriënten. Hierdoor is het mogelijk gemaakt dat de Berberin van Enzymedica gestandaardiseerd is op 97%.

Er zijn een vele studies over de werking van Berberin. In een serie van twee dubbelblind randomized studies wordt aangetoond dat Berberine invloed op een gezond gewichtsmanagement.*
* 1. Yang, J., Yin, J., Gao, H., Xu, L., Wang, Y., and Li, M. Berberine improves insulin sensitivity by inhibiting fat store and adjusting adipokines profile in human preadipocytes and metabolic syndrome patients. Evid. Based Complement. Altern. Med. 2012; 2012: 363845.
2. Perez-Rubio, K.G., Gonzalez-Ortiz, M., Martinez-Abundis, E., Robles-Cervantes, J.A., and Espinel-Bermudez, M.C. Effect of berberine administration on metabolic syndrome, insulin sensitivity, and insulin secretion. Metab. Syndr. Relat. Disord. 2013; 11: 366–369.

Samenstelling van Enzymedica Berberine:
Elke capsule bevat:
Berberine HCl (97%) van Berberis vulgaris extract (zaad) 500 mg

Ingrediënten van Enzymedica Berberine:
Berberin, 100% plantaardige capsule (cellulose, gellan gom en water), rijstconcentraat.

Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en Non-GMO.
Dit product is vrij van melk of melkproducten, glutenvrij en sojavrij. 

Gebruik van Enzymedica Berberine:
U neemt 3 maal per dag 1 capsule met wat water in voor een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Enzymedica zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Voor het volledige assortiment van Enzymedica volgt u komende link: Enzymedica Supplementen

Spijsverteringsenzymen: een heldere uitleg!

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Berberine 60 capsules – Enzymedica” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *