Bio Active Uniqinol Q10 100 mg 150 capsules – Pharma Nord

  • Productnummer: 810577
  • EAN: 5709976186507

134,50

Productinformatie van Pharma Nord Bio Active Q10 Uniqinol 100 mg:
Toepassing van Pharma Nord Bio Active Q10 Uniqinol 100 mg:

Wat is Bio Acitive Uniqinol?
De zachte, lichtdichte gelatinecapsules van Bio Active Uniqinol bevatten ubiquinol, de gereduceerde vorm van co-enzym Q10, opgelost in kokosolie. Elke capsule bevat 100 mg ubiquinol en 12 mg ascorbinezuur.

Voedingssupplementen die ubiquinol bevatten hebben als nadeel dat deze stof oxideert zodra ze wordt blootgesteld aan zuurstof en dan weer de originele vorm van ubiquinon aanneemt. Dankzij een speciaal productieproces is Pharma Nord er echter in geslaagd de grondstof op een zodanige manier in een capsule te verpakken dat de Q10 haar actieve vorm behoudt.
Onze zachte gelatinecapsules, waarvoor patent is aangevraagd, beschermen Bio Active Uniqinol tegen licht en oxidatie en laten de stof in de bedoelde vorm door het lichaam opnemen.

Bio Active Uniqinol is een krachtige antioxidant en helpt het lichaam een laag gehalte aan Q10 aan te vullen.

Waarom Bio Active Uniqinol?
– BioActive Uniqinol bevat in plantaardige olie opgeloste Q10 in zachte, lichtdichte gelatinecapsules.
– De Q10 in BioActive Uniqinol komt exact overeen met de vorm van Q10 die in het menselijk lichaam wordt gevormd (dus 100% identiek aan de natuurlijke stof).
– De vorm van Q10 die gebruikt wordt in BioActive Uniqinol is de natuurlijke, volledige trans-vorm, die vrij is van cis-isomeren. Bovendien bevat het materiaal geen vervuilingen die in andere Q10-grondstoffen kunnen voorkomen, dankzij de door Pharma Nord gehanteerde farmaceutische normen voor de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en het productieproces.
– Zowel de grondstof van de Q10 als de plantaardige olie in BioActive Uniqinol zijn non-GMO (niet genetisch gemanipuleerd).
– BioActive Uniqinol wordt geproduceerd volgens farmaceutische standaarden die een aantoonbare en gedocumenteerde opneembaarheid en kwaliteit garanderen.

– Gedocumenteerde biologische beschikbaarheid en kwaliteit
– Ontwikkeld volgens een speciale productiemethode en in gepatenteerde capsules die de ubiquinol beschermen tegen licht en oxidatie
– Geproduceerd volgens strenge farmaceutische richtlijnen

Samenstelling van Pharma Nord BioActive Q10 Uniqinol 100 mg:
1 capsule (is een dagdosering) bevat:
Co-enzym Q10 als Ubiquinol (QH) 100 mg
Vitamine C 12 mg 15% ADH

Ingrediënten van Pharma Nord Bio Active Q10 Uniqinol 100 mg:
Vulstof: kokosolie, capsulewand: rundergelatine, co-enzym Q10 (ubiquinol), bevochtigingsmiddel: glycerol, gezuiverd water, kleurstof: ammonia karamel, vitamine C: L-ascorbinezuur, antioxidant: L-ascorbinezuur, mix van tocoferolen, verdikkingsmiddel: siliciumdioxide.

Gebruik van Pharma Nord Bio Active Q10 Uniqinol 100 mg:
1 capsule per dag, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional. Houdt u aan de aanbevolen dosering.
Bij voorkeur tijdens/ direct na de maaltijd in z’n geheel innemen.
Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Een voedingssupplement van Pharma Nord is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
Bewaren: Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Voor alle producten en het hele assortiment van Pharma Nord gaat u naar de Merkpagina van Pharma Nord op www. nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Active Uniqinol Q10 100 mg 150 capsules – Pharma Nord” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *