Bio Carnitine 150 capsules – Pharma Nord

  • Productnummer: 793848
  • EAN: 5709976301603

39,95

Productinformatie van Pharma Nord Bio Carnitine:
Toepassing van Pharma Nord Bio Carnitine:
Zuivere, natuur-identieke L-carnitine
Bio Carnitine is ideaal voor vegetariërs, zuiver en goed opneembaar

  • Bio Carnitine is volkomen identiek aan de natuurlijke L-carnitine
  • Makkelijk te slikken plantaardige capsules, geschikt voor vegetariërs
  • Bevat 250 mg carnitine per capsule
  • Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Wat is Bio Carnitine van Pharma Nord?
Bio-Carnitine bevat 250 mg pure L-carnitine in vegetarische capsules. Pharma Nord produceert het supplement met inachtneming van de strikte farmaceutische richtlijnen en de GMP-protocol (Good Manufacturing Practice), zodat een hoge kwaliteit gewaarborgd is. Consumenten kunnen erop vertrouwen dat de capsules exact bevatten wat er op de verpakking vermeld staat. Carnitine wordt geproduceerd met behulp van een unieke techniek, gebaseerd op gisting. Deze methode, die het Carnipure™ kwaliteitskenmerk draagt, maakt het mogelijk om L-carnitine te produceren, exact zoals het in de natuur gebeurt. Het resultaat is zuivere, natuur-identieke L-carnitine.

Wat is nu eigenlijk carnitine?
Carnitine is een in water oplosbaar aminozuur. Ijzer, vitamine B6 en niacine spelen een rol bij verschillende enzymatische processen. De l-vorm van carnitine is de enige die voor mensen van waarde is. Het carnitinegehalte in het lichaam loopt terug naarmate we ouder worden.
Het grootste deel van de voorraad carnitine in het lichaam is opgeslagen in spierweefsel, onder andere in de hartspier. Gezond zaadvocht bevat de stof eveneens.
Carnitine komt vooral voor in voedingsmiddelen als zuivelproducten en rood vlees, met lam, wild en rundvlees als de rijkste bronnen. De stof komt slechts in beperkte hoeveelheden voor in plantaardige eiwitten, zodat vegetariërs (en veganisten) vaak een veel lagere concentratie van dit aminozuur in hun lichaam hebben.

Samenstelling van Pharma Nord Bio Carnitine:
1 capsule (is een dagdosering) bevat:
L-Carnitine 250 mg

Ingrediënten van Pharma Nord Bio Carnitine:
L-Carnitine L-Tartraat; vulstof: microkristallijne cellulose; omhullingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren; verstevigingsmiddel: siliciumdioxide; kleurstof: titaandioxide.

Geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Gebruik van Pharma Nord Bio-Carnitine:
1 capsule per dag, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional. Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in z’n geheel innemen.
Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.
Een voedingssupplement van Pharma Nord is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
Bewaren: Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Voor alle producten en het hele assortiment van Pharma Nord gaat u naar de Merkpagina van Pharma Nord op www. nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Carnitine 150 capsules – Pharma Nord” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.