Biotine 5000 100 tabletten – Nova Vitae

  • Productnummer: 2502NV
  • EAN: 8717473128910

31,95

Toepassing van Nova Vitae Biotine 5000:

Biotine, ook wel bekend als vitamine B7 of vitamine H, speelt een belangrijke rol in verschillende aspecten van de gezondheid. Enkele van de belangrijkste functies en voordelen van biotine zijn:

  1. Huid, haar en nagels: Biotine is essentieel voor het behoud van gezonde huid, haar en nagels. Het speelt een rol bij de productie van keratine, een eiwit dat de structuur vormt van haar, huid en nagels. Een tekort aan biotine kan leiden tot symptomen zoals droge huid, broos haar en gespleten nagels.
  2. Energieproductie: Biotine is betrokken bij het metabolisme van koolhydraten, vetten en eiwitten, waardoor het een rol speelt in de productie van energie in het lichaam. Het helpt enzymen die betrokken zijn bij de afbraak van voedingsstoffen te activeren, waardoor energie vrijkomt die nodig is voor verschillende lichaamsfuncties.
  3. Koolhydraatstofwisseling: Biotine is van cruciaal belang voor de omzetting van glucose uit koolhydraten in energie. Het helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel door de activiteit van insuline te ondersteunen, wat belangrijk is voor het handhaven van een stabiele bloedsuikerspiegel.
  4. Zenuwstelsel: Biotine speelt een rol in de productie van neurotransmitters, de chemische boodschappers van het zenuwstelsel. Het is belangrijk voor een gezonde werking van het zenuwstelsel en kan helpen bij het verminderen van symptomen zoals tintelingen en gevoelloosheid die kunnen optreden bij een tekort aan biotine.

Al met al is biotine essentieel voor een gezonde huid, haar, nagels en algemene lichaamsfuncties. Het is belangrijk om voldoende biotine binnen te krijgen via voeding of supplementen om een optimale gezondheid te behouden.

Samenstelling van Nova Vitae Biotine 5000:
Elke plantaardige tablet bevat:
Biotine (d-biotine) 5000 mcg (10.000% RI)*
*RI = Referentie Inname

Ingrediënten van Nova Vitae Biotine 5000:
Biotine, dicalciumfosfaat, plantaardige cellulose, croscarmellose, plantaardig magnesiumstearaat, plantaardig stearinezuur en silica.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Nova Vitae Biotine 5000:
Volwassenen nemen dagelijks 1 tot 2 tabletjes bij voorkeur bij de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biotine 5000 100 tabletten – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *