Liposomale Quercetine 250 mg 60 capsules – Nova Vitae

  • Productnummer: 2365NV
  • EAN: 8717473125698

55,95

Toepassing van Nova Vitae Liposomale Quercetine 250 mg:
Liposomale Quercetine van Nova Vitae bevat een geavanceerde vorm van quercetine met een tot 10 keer hogere absorptie dan standaardvormen.
Quercetine is een bioflavonoïde die voorkomt in bepaalde soorten fruit, groenten, kruiden en granen. Het wordt in de kruidengeneeskunde doelmatig ingezet door therapeuten.
De opname via het maagdarmkanaal, van standaard quercetine in het lichaam, is voor sommige mensen moeilijk waardoor het middel ook minder effectief kan zijn.
Een liposomaal product helpt deze lage biologische beschikbaarheid te overwinnen door een vloeibare micelmatrix te creëren die de quercetine in kleine microdruppeltjes verdeelt. Dit superieure toedieningssysteem is ontworpen voor verbeterde absorptie.
Dit product van Nova Vitae bevat 250 mg zuivere quercetine gewonnen uit de Honingboom (Sophora Japonica).
Dit unieke voedingssupplement bevat geen conserveringsmiddelen, zuivelproducten, gluten, soja of GGO’s en biedt een handige bron van bioflavonoïden met een hoge absorptie.

Samenstelling van Nova Vitae Liposomale Quercetine 250 mg:
1 capsule (is een dagdosering) bevat:
Liposomale Quercetine 250 mg

Ingredienten van Nova Vitae Liposomale Quercetine 250 mg:
Quercetine, gelatine, glycerine, gezuiverd water, carobe, MCT olie (kokosnoot), stevia extract, lecithine ((zonnebloem) (non-GMO)), pepermunt essence.

Dit product is niet geschikt voor vegetariërs of veganisten.
Dit product is gegarandeerd vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen of zoetstoffen, melk of melkproducten, zetmeel, suiker, tarwe, gluten, gist, soja, mais, eieren, vis en / of schaaldieren zout of GMO’s.  

Gebruik van Nova Vitae Liposomale Quercetine 250 mg:
Volwassenen nemen als voedingssupplement 1 tot 2 capsules dagelijks bij voorkeur bij de maaltijd met wat water in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement van Nova Vitae is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae  op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liposomale Quercetine 250 mg 60 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *