Arkopharma Arko Royal

Toon filters

Toont alle 6 resultaten

Arkopharma Arko Royal
Royal Jelly wordt in de volksmond ook wel Koninginnegelei genoemd. Royal Jelly is een melkachtige substantie die door de jonge voedsters (werkbijen) wordt uitgescheiden en is de exclusieve voeding van de koningin gedurende heel haar leven. Royal Jelly is bijzonder rijk aan vitamines, mineralen, aminozuren, enzymen en sporenelementen. Royal Jelly werkt sterk revitaliserend op het menselijk lichaam en wordt om die reden dan ook aanbevolen bij herstel na ziekte, voor kinderen in de groei, bij vermoeidheid, bij zware geestelijke en lichamelijke inspanning (sporters) en bij ouderdomsverschijnselen.

Arkopharma Arko Royal Propolis
NATUURLIJK AFWEERSYSTEEM
Propolis is een harsachtige substantie die geproduceerd wordt door de werkbijen om hun volk te beschermen. Propolis verhoogt de weerstand van het organisme en bevordert het natuurlijke afweersysteem.

ARKO ROYAL pastilles zijn suikervrij en hebben een heerlijke honing/citroensmaak. De combinatie van Propolisextract, Papaïne en Vitamine C kalmeren en verzachten de keel.

ARKO ROYAL alcoholvrije keelspray bevat naast Honing en Propolis tevens de natuurlijke plantenextracten Dennenknop, Eucalyptus, Kamille Tijm, Kaasjeskruid en Lariks. Slechts een paar verstuivingen per dag zijn voldoende om de keel te verzachten.

Voldoende weerstand en een goede darmflora in 1 flacon
ARKO ROYAL Royal Jelly + Probiotica is een perfecte combinatie van twee razend populaire natuurlijke bestanddelen. Door de verse Royal Jelly te verrijken met in de dop opgeslagen gevriesdroogde probiotica ontstaat een cocktail dat zowel de weerstand en vitaliteit verbetert als het natuurlijk evenwicht van de darmflora in stand houdt.

ARKO ROYAL Royal Jelly + Probiotica bevat naast een vast gehalte Royal Jelly en Lariks extract tevens vier belangrijke melkzuurbacteriestammen: Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum en Lactobacillus paracasei.