Arkopharma Phyto Soya

Toon filters

Enig resultaat

Arkopharma PHYTO SOYA is klinisch getest
In “The Journal of North American Menopause Society” zijn de resultaten van het dubbelblind placebo gecontroleerd onderzoek naar het effect van het gestandaardiseerde soja extract bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers gepubliceerd.

Resultaat na 4 weken
Na 4 weken 70 mg soja extract per dag te hebben ingenomen zijn het aantal opvliegers met 38% vermindert.

Resultaat na 8 weken
Na 8 weken 70 mg soja extract per dag te hebben ingenomen zijn het aantal opvliegers al met 51% vermindert.

Resultaat na 16 weken
Na 16 weken 70 mg soja extract per dag te hebben ingenomen zijn het aantal opvliegers met maar liefst 61% vermindert.

PHYTO SOYA mag langdurig gebruikt worden
De “International Menopause Society” heeft een driejarig onderzoek afgerond naar de veiligheid van een specifiek gestandaardiseerd soja extract bij langdurig gebruik. Aan de studie hebben 305 vrouwen deelgenomen die al meer dan twee jaar opvliegers ervaren.

Baarmoederslijmvlies intact
Uit de studie is gebleken dat het baarmoederslijmvlies niet dikker is geworden door het gebruik van het gestandaardiseerde soja extract. Hiermee is aangetoond dat deze fyto-oestrogenen gerust kunnen worden ingezet ter ondersteuning bij overgangsverschijnselen.

Borstklieren zwellen niet
Het lange termijn onderzoek toont aan dat het gebruik van fyto-oestrogenen de borstklieren niet doet opzwellen. Dit is goed nieuws voor vrouwen die liever een soja extract gebruiken bij opvliegers en wisselende stemmingen tijdens de overgang.

Soja isoflavonen
Ondersteuning bij overgangsverschijnselen
Alle vrouwen krijgen er tussen hun 43-ste en 65-ste levensjaar mee te maken. Dit is een belangrijke fase in het leven van elke vrouw waarbij de productie van het vrouwelijke hormoon oestrogeen geleidelijk afneemt. Na een periode van onregelmatige menstruatie komt er een definitief einde aan de hormonale activiteit van de eierstokken. Dit kan een uitermate vervelende en lastige periode voor de vrouw zijn waarbij het lijkt alsof haar eigen lichaam zich tegen haar keert.

Isoflavonen
Niet alle vrouwen over de hele wereld hebben er evenveel last van. In Oosterse landen met een isoflavonen-rijk voedingspatroon (tahoe, tempe, sojasaus etc.) weten vrouwen niet eens wat het is. Isoflavonen zijn plantaardige bestanddelen die sterk lijken op het door de eierstokken afgescheiden hormoon oestrogeen. De isoflavonen die zich in soja bevinden worden om die reden dan ook fyto-oestrogenen genoemd.

Arkopharma PHYTO SOYA
PHYTO SOYA wordt bereid uit streng geselecteerde niet genetisch gemanipuleerde soja-extracten. Alleen de soja-extracten die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden verwerkt in de hoog geconcentreerde en gestandaardiseerde vegetarische capsules van PHYTO SOYA.
De Arkopharma PHYTO SOYA capsules zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten en bevatten geen toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, smaakstoffen en zijn glutenvrij.