BioCare®

Toon filters

Toont alle 13 resultaten

BioCare®
BioCare® is een bedrijf met al bijna 30 jaar aan ervaring en expertise met betrekking tot het ontwikkelen van professionele voedingssupplementen en supplementen van hoge kwaliteit.
Al die jaren is er niet ingeleverd aan kwaliteit maar is juist de kwaliteit gehandhaafd en gaat samen met het hoogste niveau aan persoonsgebonden advies, service en ondersteuning.
BioCare® blijft werken om aan de behoeften van iedere individu te voldoen.

De kernwaarden van BioCare® blijven altijd in het middelpunt staan: Kwaliteit, vernieuwing en ondersteuning.

Kwaliteit
We gebruiken de best mogelijke ingrediënten en processen om ervoor te zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. Sommige van onze producten worden absoluut onafhankelijk getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strikte zuiverheidsnormen die door WADA (World Anti-Doping Agency) voor atleten worden vereist.

We bieden voedingsstoffen in de meest biologisch beschikbare vormen en vermijden het gebruik van onnodige toevoegingen en allergenen om een ​​reeks hypoallergene producten te creëren die geschikt zijn voor de meest gevoelige personen.

Vernieuwing
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van, klinisch gezien, de meest effectieve voedingssupplementen op basis van de nieuwste onderzoeken en klinisch onderzoek, in nauwe samenwerking met vooraanstaande wetenschappers en therapeuten die werken op basis van hun ervaring uit de praktijk.

We zijn trots op een flexibele reeks aan ‘oplossingen’ voor elke situatie: capsules, vloeistoffen, poeders, oliën en sachets.

We gebruiken een aantal unieke, state-of-the-art producttechnologieën, waaronder BioMulsion® en MicroCell®. Dit zijn unieke emulgeringstechnologieën met klinisch bewezen superieure absorptie- en DuoCap®-technologie, waardoor we de onverenigbare ingrediënten in verschillende compartimenten kunnen scheiden binnen één capsule om op het juiste moment beschikbaar te kunnen zijn voor het lichaam, voor maximale effectiviteit.

Ondersteuning
De kwaliteit van BioCare® is niet alleen onderscheidend door haar innovatie maar gaat verder met ondersteunende diensten en advies aan zowel gezondheidsprofessionals als retailers.
We bieden toonaangevende educatie en product ondersteuning aan professionals en retailers.
Onze ongeëvenaarde lijst aan educatieve evenementen omvat seminars in heel het Verenigd Koninkrijk en maandelijkse live webinars. Onze evenementen zijn normaal gesproken gratis en CPD-geaccrediteerd. Bovendien is ons uitgebreide online vademecum, met webinars en video’s, klinische protocollen, ‘In Practice’-onderzoeksnotities, productinformatie en meer, gratis beschikbaar voor alle handelsklanten.