Innerwave

Toon filters

Toont alle 16 resultaten

Innerwave
Innerwave  biedt een volledige reset voor lichaam en geest met behulp van een ‘Milde Detox VastenKuur’, een ‘Basis Detox Vastenkuur’ en een ‘Compleet Detox Vastenkuur Intens’.

Met behulp van deze kuren ga je niet alleen leren vasten, reinigen en detoxen maar leer je ook je levensstijl aan te pakken. Het wordt een zogenaamde ‘new way of life’.

Met behulp van de uitgebreide Kuurhandleidingen van Innerwave leer je je een levensstijl aan die dagelijkse motiveert en inspireert om gezond in het leven te staan.

Overtollige kilo’s, jojo diëten, crashdiëten, en voedingsadviezen die niet te volgen zijn behoren tot het verleden. Weg ermee!

Met de Innerwave detox kuren en voedingssupplementen wordt energiek en gezond leven simpel en toegankelijk voor iedereen.

Waarom zou je een Detox kuur of een vastenkuur volgen?
Detoxen betekent door middel van detoxificatie het lichaam reinigen. Het reinigen van het lichaam wordt al eeuwen gedaan omdat men wist en weet dat dit gezond is.
Met reguliere medicatie worden allerlei belangrijke ongewenste signalen onderdrukt. Vaak gaat het om symptoombestrijding. De noodzaak van vasten of detoxen is door de jaren heen vergeten. Vooral in de Westerse wereld.
Innerwave helpt deze noodzaak weer in te zien en te ervaren wat de reinigende kracht van vasten en/of detoxen teweeg brengt.

Supplementen, sapkuren, en detoxkuren van Innerwave in combinatie met gezonde voeding en een juiste levensstijl zorgen ervoor dat je weer weet dat je leeft!
Fris, energiek en gezond.