Milt Concentraat 550 mg 60 capsules – Nova Vitae

  • Productnummer: 2425NV
  • EAN: 8717473127500

Oorspronkelijke prijs was: €45,95.Huidige prijs is: €42,95.

Aanbieding!

Milt concentraat – glandular

Voor de Tweede Wereldoorlog werd vee, zoals runderen, varkens en schapen volledig gegeten. Vrijwel alles van het geslachte dier werd benut. Het eten van orgaanvlees was normaal, niet alleen omdat men het lekker vond maar soms ook uit armoede. Vlees werd niet weggegooid en een geslacht dier werd volledig benut.
De voedingsstoffen uit orgaanvlees waren en zijn bijzonder waardevol voor het menselijk lichaam of men dat nu besefte of niet. De lever, de milt, de pancreas etc. wist men goed te bereiden en men genoot ervan zonder vaak te beseffen hoe belangrijk de voedingsstoffen in dit orgaanvlees ook voor de organen waren en zijn voor het menselijk lichaam.
Na de Tweede Wereldoorlog werd Nederland weer opgebouwd. De welvaart nam toe en men kwam steeds verder van het boerenleven af te staan.
Vanwege de weelde waarin we kwamen te leven werd er neergekeken op de armen die het goedkope orgaanvlees aten. En ook de armen keken met afgunst naar de rijken die alleen de beste delen van een dier op hun bord kregen.
Nederland werd en is rijk. Het eten van orgaanvlees wordt niet veel meer gedaan. Het wordt gezien als vies en men weet niet meer hoe het goed te bereiden is.
Vanuit de rijkdom en weelde hebben we een arrogantie opgebouwd door te denken dat alleen het beste goed genoeg voor ons is. Orgaanvlees en de waarde hiervan voor ons lichaam wordt vergeten.
Vanuit dit besef brengt Nova Vitae een serie orgaanconcentraten op de markt.
We raden aan om opnieuw orgaanvlees te gaan eten maar zolang men de neus hiervoor ophaalt kan een wel denkende therapeut bijvoorbeeld met goede orgaanconcentraten noodlijdende organen ondersteunen.
De orgaanconcentraten van Nova Vitae komen van gras gevoerde runderen uit Nieuw-Zeeland of Argentinië. Ze zijn gegarandeerd Non-GMO en vrij van hormonen en pesticiden.

Samenstelling van Nova Vitae Milt Concentraat:
Elke capsule (is een dagdosering) bevat milt (rund) concentraat 550 mg*
* Referentie Inname niet vastgesteld

Ingrediënten 
Milt, rijstpoeder, gelatine (capsule), plantaardig magnesiumstearaat en silica.

Dit product is niet geschikt voor vegetariërs of veganisten.
Dit product is Non-GMO en gegarandeerd vrij van pesticiden en hormonen.

Gebruik 
Volwassenen nemen als voedingssupplement 1 capsule per dag bij voorkeur bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Bewaren 
Koel, donker, droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant 
Nova Vitae
Elleboog 1
6713 KP, Ede

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Milt Concentraat 550 mg 60 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *