Spijsvertering Darmbalans 100 tabletten – Nova Vitae

  • Productnummer: 2483NV
  • EAN: 8717473128682

24,95

Toepassing van Nova Vitae Spijsvertering Darmbalans:

Het product “Spijsvertering Darmbalans” van Nova Vitae is een voedingssupplement dat speciaal is ontworpen om de spijsverteringsgezondheid te ondersteunen en de balans in de darmen te bevorderen. Het bevat een zorgvuldig samengestelde combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder Betaine Hydrochloride, gemberwortel en pepsine.

  1. Betaine Hydrochloride (HCl): Betaine Hydrochloride is een chemische verbinding die van nature voorkomt in het menselijk lichaam en wordt ook wel maagzuur genoemd. Het speelt een cruciale rol in het verteringsproces door te helpen bij de afbraak van voedsel en de opname van voedingsstoffen. Betaine Hydrochloride kan de productie van maagzuur ondersteunen, wat vooral gunstig kan zijn voor mensen met een verminderde maagzuurproductie, een veelvoorkomend probleem dat kan leiden tot spijsverteringsproblemen zoals indigestie en een opgeblazen gevoel.
  2. Gemberwortel (Zingiber officinale): Gemberwortel is een veelgebruikt kruid met een lange geschiedenis van gebruik in de traditionele geneeskunde vanwege zijn ontstekingsremmende en spijsvertering bevorderende eigenschappen. Het staat bekend om zijn vermogen om de spijsvertering te bevorderen, misselijkheid te verminderen en darmongemakken te verlichten. Gemberwortel kan helpen bij het verlichten van maagklachten, zoals een opgeblazen gevoel, winderigheid en maagkrampen, terwijl het ook de algemene gezondheid van het spijsverteringsstelsel ondersteunt.
  3. Pepsine: Pepsine is een enzym dat van nature in de maag wordt geproduceerd en een sleutelrol speelt bij de vertering van eiwitten. Het breekt eiwitten af tot kleinere moleculen, zodat ze gemakkelijker kunnen worden opgenomen door het lichaam. Door pepsine toe te voegen aan een supplementformule zoals “Spijsvertering Darmbalans”, kan het de vertering van eiwitten ondersteunen, wat kan helpen bij het verminderen van spijsverteringsproblemen zoals zwaarte na een eiwitrijke maaltijd.

Gemberwortel (Zingiber officinale):
– Draagt bij dagelijks gebruik van tenminste 1000 mg gemberwortel bij aan een normale spijsvertering*
*Gezondheidsclaim in afwachting van toekenning door de Europese Commissie

Samenstelling van Nova Vitae Spijsvertering Darmbalans:
2 tabletten (is een dagdosering) bevatten:
Geavanceerde formule 1000 mg
bestaande uit:
Betaïne Hydrochloride (650 mg)
Gemberwortel (Zingiber officinale) extract 250 mg
**Equivalent aan 1000 mg gemberwortel (4:1 extract)
Pepsine 300 FCC

Ingrediënten van Nova Vitae Spijsvertering Darmbalans:
Betaine HCl, Gember, pepsine, plantaardige cellulose, croscarmellose, plantaardig stearinezuur, plantaardig magnesiumstearaat en silica.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.

Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Nova Vitae Spijsvertering Darmbalans:
Volwassenen nemen dagelijks 2 tabletten bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Niet op een lege maag innemen.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spijsvertering Darmbalans 100 tabletten – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *