Exotische Antioxidanten en Fruitsappen

Toon filters

Resultaat 1–16 van de 41 resultaten wordt getoond

 
Dat deze powerfruits zo goed voor je zijn blijkt uit de ORAC waarden. De waarden worden bepaald met behulp van de ORAC test. Deze test is één van de meest nauwkeurige manieren om de activiteit van de anti-oxidanten in een bepaalde substantie te meten waarmee vrije radicalen worden geabsorbeerd. Hoe hoger de ORAC score, hoe beter het voedsel is voor het lichaam.
De ORAC waarde van goji is maar liefst 25.300 per 100 gram, ten opzichte van bijvoorbeeld een appel, 218 per 100 gram. Onderzoek heeft uitgewezen dat we tussen de 3.000 en 5.000 ORAC dienen te consumeren per dag. Het shockerende is dat de meeste Amerikanen maar 1.200 hoeveelheden innemen. Deze waarden zijn gebaseerd op het eten van 3 soorten groente en fruit per dag. Dit betekent dat de meeste mensen een gemiddeld tekort hebben tussen de 1.800 en 3.800 eenheden per dag. Het is daarom zeer nuttig om dit aan te vullen met powerfruits.
Deze bessen kunnen dus met recht powerfruits worden genoemd en er zijn niet voor niets talloze gezondheidsbewuste filmsterren, internationale topsporters en popsterren grote fans van deze exotische vruchten. Daarom heeft Lucovitaal deze verwerkt in één capsule, onder de naam Lucovitaal Açai & Goji Powerfruits.
Dat powerfruits zo goed voor je zijn blijkt uit de ORAC waarden. De waarden worden bepaald met behulp van de ORAC test. Deze test is één van de meest nauwkeurige manieren om de activiteit van de anti-oxidanten in een bepaalde substantie te meten waarmee vrije radicalen worden geabsorbeerd. Hoe hoger de ORAC score, hoe beter het voedsel is voor het lichaam.De ORAC waarde van bijvoorbeeld Goji is maar liefst 25.300 per 100 gram, ten opzichte van bijvoorbeeld een appel, 218 per 100 gram.
Onderzoek heeft uitgewezen dat we tussen de 3.000 en 5.000 ORAC dienen te consumeren per dag. Het shockerende is dat de meeste Amerikanen maar 1.200 hoeveelheden innemen. Deze waarden zijn gebaseerd op het eten van 3 soorten groente en fruit per dag. Dit betekent dat de meeste mensen een gemiddeld tekort hebben tussen de 1.800 en 3.800 eenheden per dag. Het is daarom zeer nuttig om dit aan te vullen met powerfruits.
Deze bessen kunnen dus met recht powerfruits worden genoemd en er zijn niet voor niets talloze gezondheidsbewuste filmsterren, internationale topsporters en popsterren grote fans van deze exotische vruchten.