Vitamines

Toon filters

Resultaat 1–16 van de 2754 resultaten wordt getoond

 
Multi-vitaminen / Mineraal-complexen
Het menselijk lichaam heeft een breed scala voedingsfactoren nodig die de bouwstoffen vormen voor nieuw weefsel en voor reparatie. Elke factor heeft eigen specifieke taken, al moeten in veel gevallen diverse factoren samenwerken om de noodzakelijke taken uit te voeren.
Onder deze voedingsstoffen die samenwerken vallen vitaminen en mineralen, die ook de bestanddelen van het enzymsysteem van het lichaam zijn; de katalisatoren die nodig zijn voor het leven.
Om deze samenwerking beter te benutten is het zinvol een multi-vitaminen/mineralenpreparaat onderdeel van de dagelijkse voeding te laten zijn.
Multi-vitaminen Mineraal-complexen
Het menselijk lichaam heeft een breed scala voedingsfactoren nodig die de bouwstoffen vormen voor nieuw weefsel en voor reparatie. Elke factor heeft eigen specifieke taken, al moeten in veel gevallen diverse factoren samenwerken om de noodzakelijke taken uit te voeren.Onder deze voedingsstoffen die samenwerken vallen vitaminen en mineralen, die ook de bestanddelen van het enzymsysteem van het lichaam zijn; de katalisatoren die nodig zijn voor het leven.Om deze samenwerking beter te benutten is het zinvol een multi-vitaminen/mineralenpreparaat onderdeel van de dagelijkse voeding te laten zijn.