AOV Natuurlijke Voedingssupplementen

Toon filters

Resultaat 1–16 van de 159 resultaten wordt getoond

Kies voor puur, kies AOV
AOV heeft ruim 165 voedingssupplementen voor jou. 80% daarvan is vrij van kunstmatige hulp- en vulstoffen en synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Je herkent ze aan het witte etiket. Puur en alleen vitamines, mineralen of kruiden in een plantaardige vegan capsule! Al 35 jaar geadviseerd door gezondheidsprofessionals.

Waarom AOV?
Puur
Het orthomoleculaire assortiment van AOV is vrij van kunstmatige hulp- en vulstoffen en synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen en hebben een plantaardige vegan capsule. Je herkent ze aan het witte etiket.
Hypoallergeen
Waar mogelijk zijn de supplementen van AOV vrij van lactose, fructose, gluten en andere gangbare allergenen. Mocht het product van nature toch een allergeen bevatten, dan wordt dit duidelijk op het etiket vermeld.
35 jaar geadviseerd
We vinden het belangrijk om onze gezondheid in de wereld van vandaag juist zo goed mogelijk te ondersteunen door overbodige toevoegingen te vermijden. Net als de gezondheidsprofessionals die ons al ruim 35 jaar adviseren.

Wit etiket
Kies jij voor puur? De supplementen met een wit etiket zij vrij van kunstmatige hulp- en vulstoffen en synthetische geur-, kleur-, en smaakstoffen. De capsules zijn vegan omdat ze gemaakt zijn van plantaardige vezels.

Transparant etiket
AOV heeft ook tabletten in het assortiment. Die willen we of kunnen we niet hulp- en vulstofvrij maken omdat ze en specifieke toedieningsvorm hebben. Bijvoorbeeld vitamine B12 als zuigtablet ter ondersteuning van de opname.

Altijd Overzichtelijk Verdeling per categorie:
100 Multivitaminen en mineralen
200 Vitamine B
300 Vitamine C
400 Overige vitamines
500 Mineralen
600 Aminozuren
700 Vetzuren
800 Fytotherapeutica
900 Antioxidanten
1000 Complexpreparaten
1100 Overige supplementen
1200 Probiotica