Bonusan

Toon filters

Resultaat 1–16 van de 90 resultaten wordt getoond

Bonusan is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de productie en distributie van voedingssupplementen en kruidenextracten. Het bedrijf is opgericht in 1966. Sinds de oprichting heeft Bonusan zich toegewijd aan het bevorderen van de gezondheid van mensen door middel van natuurlijke remedies en supplementen. Ze richten zich op professionals in de gezondheidszorg, zoals therapeuten, gezondheidscoaches en artsen, en bieden hen gedegen productinformatie, educatieve mogelijkheden en ondersteuning om zo hun cliënten optimaal te kunnen bedienen.

Hier zijn enkele kenmerken van Bonusan:

  1. Kwaliteit en Zuiverheid: Bonusan staat bekend om zijn hoge kwaliteitseisen. Ze gebruiken grondstoffen van hoge kwaliteit en hun productieproces is nauwgezet om zuivere producten te garanderen.
  2. Onderzoek en Ontwikkeling: Bonusan heeft een sterke nadruk op onderzoek en ontwikkeling. Ze houden de nieuwste wetenschappelijke inzichten nauwlettend in de gaten en passen hun producten daarop aan.
  3. Educatie: Bonusan biedt ook educatieve mogelijkheden aan professionals. Dit varieert van cursussen en seminars tot uitgebreide literatuur over hun producten en hun gebruik.
  4. Breed Productassortiment: Bonusan heeft een uitgebreid assortiment aan supplementen, variërend van kruidenextracten tot specifieke vitamine- en mineraalsupplementen.
  5. Duurzaamheid: In hun bedrijfsvoering houden ze rekening met het milieu en streven ze naar duurzaamheid.