Kinder Vitamine C

Toon filters

Toont alle 7 resultaten

 
Voor kinderen in de groei is het extra belangrijk om goed te eten. Gezond eten levert vitaminen en mineralen, die de weerstand versterken. Bovendien bevat een volwaardige voeding belangrijke bouwstenen voor de groei van het kind. Moeilijker wordt het, wanneer kinderen maar weinig eetlust hebben. Of wanneer ze groente en fruit op hun bordje laten liggen.
Speciaal daarvoor is er Kindervital. Dat versterkt de weerstand, geeft weer kleur op hun wangetjes en zorgt voor een gezonde eetlust. Bovendien is het lekker!
Voor kinderen in de groei is het extra belangrijk om goed te eten. Gezond eten levert vitaminen en mineralen, die de weerstand versterken. Bovendien bevat een volwaardige voeding belangrijke bouwstenen voor de groei van het kind. Moeilijker wordt het, wanneer kinderen maar weinig eetlust hebben. Of wanneer ze groente en fruit op hun bordje laten liggen. Speciaal daarvoor zijn er Kinder Vitamines C. Dat versterkt de weerstand, geeft weer kleur op hun wangetjes en zorgt voor een gezonde eetlust. Bovendien is het lekker!