Vitamine C

Toon filters

Resultaat 1–16 van de 228 resultaten wordt getoond

 
Vitamine C & Bioflavonoïden
Vitamine C is, als een anti-oxidant vitamine, onmisbaar voor de gezondheid, speciaal voor het handhaven van een gezonde huid. Vitamine C, ook bekend als ascorbinezuur, is een in water oplosbaar vitamine.
De belangrijkste functie van vitamine C is de vorming en bescherming van collageen, een eiwitverbinding die deel uit maakt van de huid, gewrichten, botten en tanden en voor de sterkte van bloedvatwanden. Vitamine C speelt verder een rol bij de ijzeropname en is onmisbaar voor de vorming van rode bloedcellen en de werking van foliumzuur. Vitamine C versterkt het immuunsysteem, onder meer door de aanmaak en activiteit van witte bloedcellen, cytokinen en interferonen te stimuleren. Het zij gezegd dat vitamine C meer dan elke andere voedingsstof bij het bereiden van voeding vernietigd kan worden, dat het lichaam niet in staat is vitamine C op te slaan en elk teveel wordt uitgescheiden.
Bioflavonoïden zijn metgezellen van vitamine C. Twee van de meest actieve vormen zijn hesperidine en rutine. Calcium-ascorbaat is een gebufferde, niet zure vorm van vitamine C.
Ester-C Plustm producten
Solgar introduceert de jongste generatie vitamine C supplementen.
Ester-C PlusTM is een gepatenteerde vorm, van pH-neutrale, dus niet zure vitamine C die maagirritatie en gasvorming voorkomt. Ester-C PlusTM bevat vitamine C als Ester-C® ascorbaat met toevoeging van acerola, citrus bioflavonoïden complex, rutine en rozebottel. Deze samenvoeging levert het unieke Ester-C PlusTM complex, dat een neutrale pH en optimaal benutten van vitamine C garandeert.
Ester-C PlusTM bevat de vitamine C metabolieten die van nature bij vitamine C voorkomen en diens opname sterk verbeteren. Solgar’s Ester-C PlusTM producten bevatten essentiële mineralen, waaronder calcium, in hoog opneembare vorm. Ester-C® is een geregistreerde handelsnaam van de Inter-Cal Corp. en wordt geproduceerd onder het U.S. patent nr. 4.822.816.
Vitamine C & Bioflavonoïden
Vitamine C is, als een anti-oxidant vitamine, onmisbaar voor de gezondheid, speciaal voor het handhaven van een gezonde huid. Vitamine C, ook bekend als ascorbinezuur, is een in water oplosbaar vitamine.De belangrijkste functie van vitamine C is de vorming en bescherming van collageen, een eiwitverbinding die deel uit maakt van de huid, gewrichten, botten en tanden en voor de sterkte van bloedvatwanden. Vitamine C speelt verder een rol bij de ijzeropname en is onmisbaar voor de vorming van rode bloedcellen en de werking van foliumzuur. Vitamine C versterkt het immuunsysteem, onder meer door de aanmaak en activiteit van witte bloedcellen, cytokinen en interferonen te stimuleren. Het zij gezegd dat vitamine C meer dan elke andere voedingsstof bij het bereiden van voeding vernietigd kan worden, dat het lichaam niet in staat is vitamine C op te slaan en elk teveel wordt uitgescheiden.Bioflavonoïden zijn metgezellen van vitamine C. Twee van de meest actieve vormen zijn hesperidine en rutine. Calcium-ascorbaat is een gebufferde, niet zure vorm van vitamine C.
Ester-C
Ester-C is een gepatenteerde vorm, van pH-neutrale, dus niet zure vitamine C die maagirritatie en gasvorming voorkomt. Ester-C bevat vitamine C als Ester-C ascorbaat met toevoeging van acerola, citrus bioflavonoïden complex, rutine en rozebottel. Deze samenvoeging levert het unieke Ester-C PlusTM complex, dat een neutrale pH en optimaal benutten van vitamine C garandeert. Ester-C PlusTM bevat de vitamine C metabolieten die van nature bij vitamine C voorkomen en diens opname sterk verbeteren.