Fermented Beets Organic 60 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 33268
  • EAN: 810487033268

32,95

Toepassing van Dr. Mercola Organic Fermented Beets:
Een handige bron van gezonde nitraten: onze biologische gefermenteerde bieten bevorderen de productie van stikstofmonoxide en een gezonde bloedstroom om mentale focus, fysieke energie en algehele vitaliteit te ondersteunen.
De bieten worden speciaal gefermenteerd om koolhydraten en eiwitten voor te verteren, de biologische beschikbaarheid van antioxidanten te verhogen en de hoeveelheid suiker te verminderen – wat hun voedingswaarde maximaliseert.
Breng je gezondheid naar een hoger niveau met het stikstofmonoxide ondersteuningssysteem van de natuur, en probeer biologische gefermenteerde bieten.

Hoogtepunten

  • Onze biologische gefermenteerde bieten zijn een volwaardige bron van nitraten, die de productie van stikstofmonoxide bevorderen voor normale circulatiefuncties, energie en mentale focus.*
  • Het gespecialiseerde fermentatieproces helpt bij de voorvertering van ingrediënten, waardoor je lichaam ze gemakkelijker kan verwerken, terwijl het de voedingswaarde van de bieten verbetert.
  • Elke portie levert een gestandaardiseerde dosis van 15 mg nitraten, zodat je alle voordelen van bieten kunt benutten zonder ze te hoeven eten.*
  • Volgens Dr. Mercola’s overtuiging om de beste kwaliteit producten te leveren, is deze formule USDA-gecertificeerd biologisch en bevat het 0 g suiker, in tegenstelling tot gewone bieten.
  • Ontwikkeld met jou in gedachten, zijn Dr. Mercola’s door artsen geformuleerde producten alleen gemaakt met ingrediënten die voldoen aan onze premium kwaliteitsnormen. Sinds de oprichting in 1997 zijn we al bijna drie decennia een vertrouwde bron in natuurlijke gezondheid.

Samenstelling van Dr. Mercola Organic Fermented Beets:
2 capsules (is een dagdosering) bevatten:
Biologisch gefermenteerd bietenpoeder 1000 mg
Nitraat 15 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Organic Fermented Beets:
Bietenpoeder, capsule (pullalan), rijstzemelen.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.

Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Dr. Mercola Organic Fermented Beets:
Volwassenen nemen dagelijks 2 capsules bij voorkeur bij de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fermented Beets Organic 60 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *