Arkopharma Arkofluides

Toon filters

Toont alle 7 resultaten

Arkopharma Arkofluides
De Arkofluides van Arkopharma zijn biologische drinkampullen.
Het volledige Arkofluides programma bestaat uit de volgende producten:

ARKOLAX® BIO
ARKOLAX® is samengesteld uit 4 zorgvuldig geselecteerde biologische planten (Tamarinde, Kaasjeskruid, Pruim en Acacia) die de darmpassage ondersteunen en een natuurlijke stoelgang bevorderen. ARKOLAX® beschermt de darmwand en zorgt voor een regelmatige ontlasting.

IMMUNO BOOSTER® BIO
Deze 10 daagse kuur stimuleert het immuunsysteem en verhoogt de weerstand.
IMMUNO BOOSTER® is samengesteld uit 2 zorgvuldig geselecteerde biologische bestanddelen (Echinacea en Propolis) die het immuunsysteem en de weerstand een boost geven.

ENERGY BOOSTER BIO
ENERGY BOOSTER® is samengesteld uit 4 zorgvuldig geselecteerde biologische planten (Ginseng, Maca, Guarana en Gember) die direct meer energie geven en de vitaliteit verhogen. Zet ENERGY BOOSTER® in bij vermoeidheid of voorjaarsmoeheid en wordt opnieuw fit.
ENERGY BOOSTER® helpt prestaties te verbeteren.

VENOFORTE® BIO
VENOFORTE® is samengesteld uit 4 zorgvuldig geselecteerde biologische planten (Rode Wijnstok, Hamamaelis, Muisdoorn en Wilde Kastanje) die vermoeide zware benen en ontsierende aderen te lijf gaan. VENOFORTE® houdt de bloedvaten elastisch en soepel en zorgt voor het behoud van een sterke vaatwand. VENOFORTE® heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop en bevordert de doorbloeding.

DETOX BIO
DETOX drinkampullen bevat een uitzonderlijke combinatie van 9 biologische planten die bij uitstek geschikt zijn voor een detox programma om het lichaam grondig te reinigen en zuiveren.

DETOX VOOR DE LEVER BIO
DETOX VOOR DE LEVER BIO is samengesteld uit 4 zorgvuldig geselecteerde biologische planten (Rozemarijn, Grote Engelwortel, Artisjok en Rammenas) die de reinigende werking van de lever ondersteunen. Het lichaam een paar keer per jaar reinigen is goed voor de lever en goed voor de galfunctie.

DETOX VOOR DE NIEREN BIO
DETOX voor de nieren BIO is samengesteld uit 4 zorgvuldig geselecteerde biologische planten (Vlierbes, Paardenbloem, Rammenas en Citroen) die goed zijn voor de nierfunctie en urinewegen. Het ondersteunt de nierfunctie en zorgt voor een goede vochtbalans.

DETOX VOOR DE HUID BIO
DETOX voor de huid BIO is samengesteld uit 2 zorgvuldig geselecteerde biologische planten (Grote Klis en Brandnetel) die goed zijn voor de inwendige huidverzorging. Voor wie jeugdpuistjes op een natuurlijke wijze wil aanpakken is er een uitzonderlijke plant die het probleem van binnenuit te lijf gaat. Maar ook volwassenen zien kans om na een heel gezellig feestje in bed te belanden zonder de make up van het gezicht te halen. En dan kan uw huid echt wel een detox kuurtje gebruiken.

INTENSIEF DETOX PROGRAMMA BIO
Dit programma bevat het product ‘Detox voor de Lever’, Detox voor de Nieren’ en Detox voor de Huid’. Het complete programma in 1 verpakking!