B. Nagel

Toon filters

Resultaat 1–16 van de 47 resultaten wordt getoond

B. Nagel is ruim vijfentwintig jaar actief als leverancier voor:

Voedingssupplementen
Fytotherapeutische tincturen
Cosmetica

Visie B. Nagel BV
Nagel BV houdt zich bezig met het samenstellen en ontwikkelen van eigen producten. Daarbij wordt de jarenlange kennis en ervaring in de praktijk toegepast. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit met gunstige leveringsvoorwaarden. Regelmatig worden er nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment, om zo een complete lijn hoogwaardige producten te kunnen leveren.

Historie B. Nagel
Dit bedrijf is in 1971 gestart als groothandel. Door de ontwikkeling van eigen recepturen voor voedingssupplementen en cosmetica is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist op het gebied van voedingssupplementen en cosmetische crèmes.

Kwaliteit staat bij B. Nagel voorop. Voor de producten van B. Nagel wordt altijd gezocht naar kwalitatief de meest hoogwaardige grondstoffen. Zowel de voedingssupplementen als de crèmes voldoen aan de meest recente wetgeving en van alle producten worden uitgebreide product dossiers aangelegd. Daarmee onderbouwen wij ons profiel van kwaliteitslabel.

Maak kennis met de voedingssupplementen,  fytotherapeutische tincturen en gezondheidsproducten van dit gerenommeerde bedrijf