Bional

Toon filters

Toont alle 11 resultaten

Bional: de kracht van de natuur met de kennis van nu!
Wie het koud heeft, doet een trui aan. Heb je trek, dan neem je wat te eten. En kan je gezondheid wel wat hulp gebruiken, dan pak je Bional.

De natuur biedt daarbij alles wat u nodig heeft. Door de eeuwen heen is de mens immers steeds meer te weten gekomen over de geneeskrachtige invloed van bloemen en planten. En deze kennis zet Bional al meer dan dertig jaar om in evenwichtige, natuurlijke producten. Die uw gezondheid ondersteunen, op het moment dat u dat nodig hebt.

Het merk is in 1977 opgericht door Henk Bijl. Het doel van deze gepassioneerde drogist was om mensen zelf de gelegenheid te bieden, gezond te blijven. Bional gelooft dan ook in mensen die van aanpakken weten. Zo helpen deze producten u onder andere om zelf op gewicht te blijven, om zelf goed te blijven plassen en om zelf lekker te blijven slapen. In het ruime assortiment vindt u voor bijna ieder aandachtspunt een natuurlijke oplossing. Het is dan ook geen wonder dat ieder jaar duizenden mensen hun gezondheid met Bional producten aanpakken.

Assortiment
Populaire producten in het assortiment van Bional zijn: Nachtrust All-in-1, Prostavit, Venal, Ideaal gewicht, Nervovit, Prostavit forte, Visolie en  Nachtrust extra sterk.