Enzymedica

Toon filters

Resultaat 1–16 van de 32 resultaten wordt getoond

Enzymedica is een zeer gewaardeerd bedrijf gevestigd Florida en opgericht in 1998 met als doel het ontwikkelen van bijzonder hoogwaardige enzymcomplexen. Enzymedica is één van de voorlopers op het gebied van het ontwikkelen van enzymcomplexen en zij streven er dagelijks naar om deze positie te verbeteren en te optimaliseren.

Enzymedica is er van overtuigd dat in de juiste kennis van ingrediënten en combinaties van ingrediënten de kracht ligt om levens te veranderen.

Enzymedica heeft zich als doel gesteld om de kennis met betrekking tot de geneeskrachtige werking van enzymen voor de menselijke gezondheid wereldwijd bekend te maken.

Alle producten van Enzymedica zijn gemaakt van gegarandeerd de hoogste kwaliteit enzymen en bevatten absoluut geen vulstoffen om de zuiverheid te garanderen.

Elk product van Enzymedica is 100% vegetarisch en waar mogelijk ook veganistisch en Kosher.

Elk voedingssupplement van Enzymedica is speciaal ontwikkeld om een gerichte ondersteuning te bieden bij bekende spijsverteringsongemakken, voedselintoleranties, cardiovasculaire gezondheid en een goede immuunsysteem.

Enzymedica medewerkers en professionals speuren de wereld af om echt alleen maar de meest zuivere en natuurlijke ingrediënten te vinden en om alle kunstmatige en onnodige hulpstoffen te vermijden.
Bij het gebruik van Enzymedica producten bent u er dan ook van verzekert dat het zuiver is.
Het is dan ook het eerste supplementenmerk dat gecertificeerd is door het zogenaamde ‘Clean Label Project’ wat inhoud dat het gegarandeerd vrij is van maar liefst 130 onzuiverheden waarop getest is.
Daar waar mogelijk worden altijd plantaardige en vegan ingrediënten gebruikt.
Enzymedica gebruikt nooit kunstmatige hulpstoffen of vulstoffen.
Bij Enzymedica is het welbevinden van onze planeet net zo belangrijk als dat van onszelf. Ecologische balans in de handel van hun producten is een vaste levenswijze. Zo zal de productie noch de producten zelf nooit planten en dieren in gevaar brengen.
Al de producten van Enzymedica worden onafhankelijk gecontroleerd om te voldoen aan zeer sterke normen die zij zichzelf hebben aangemeten.
Zo wordt er samengewerkt met leveranciers en onderzoekers van zeer hoog niveau om te nieuwste technologieën te gebruiken om producten te ontwikkelen en te verbeteren.
Elke geproduceerde batch aan supplementen wordt zorgvuldig getest op zuiverheid zo dat u zeker weet dat wat er op de verpakking staat ook daadwerkelijk in de verpakking zit.
Enzymedica is als bedrijf 100 procent klimaatneutraal.

Meest voorkomen (spijsverterings)enzymen en hun werking:
– Amylase: bewerking van zetmeel
– Pepsine: bewerking van eiwitten
– Lipase: bewerking van vetten
– Xylose isomerase: bewerking van fructose
– Alpha galactosidase: bewerking van Fructanen en galactanen. Dit zijn onverteerbare koolhydraten en blijft in de ontlasting zitten. Zodra het in de dikke darm komt worden ze door de darmflora gefermenteerd en hierbij kunnen gassen ontstaan en een onprettig voelende buik.
– Invertase: bewerking van koolhydraten. Het gaat hier om de sacharose die in bietsuiker en rietsuiker zit. Tegenwoordig zit overal suiker in.
– Lactase: bewerking van lactose in melk en melkproducten.
– DPP-IV: bewerking van exorfines in melk, spinazie, soja en gluten (ook caseïne).
– Glucomylase of matlase bewerking van granen, koolhydraten, zetmeel en maltose in glucose. Wanneer dit niet voldoende aanwezig is blijft het in de darmen hangen.
– Tolerase: bewerking van gluten
– Cellulase: bewerking van groente en vezels (cellulose)
– Xylanase: bewerking van zetmeel, granen, vezels, noten en polyfenolen
– Hemicellulase: bewerking van granen, vezels van fruit en groente. Dit zorgt ervoor dat de vezels worden afgebroken tot prebiotica voor de darmflora.
– Phytase: bewerking van Fosfaat.
– Diastase: bewerking van zetmeel en plantencellen
– Glucoamylase: bewerking van zetmeelachtige koolhydraten
– Pectinase: bewerking van fruit, groente en fytinezuur
– Transglucoidase: bewerking van zetmeel tot prebiotische vezels
– Beta-glucanase: bewerking van bèta-glucaan in granen, tarwe, gerst en rogge.