Froximun

Toon filters

Toont alle 6 resultaten

Hoe werkt Froximun?
Clinoptiloliet Zeoliet is een natuurlijk vulkanisch mineraal en waarschijnlijk één van de oudste en veelzijdigste middelen die we kennen.
MANC (Modified and Activated Natural Clinoptilolite) is de basis van alle Froximun producten, een natuurlijk werkzaam bestanddeel dat door een speciaal modificatie en activatieproces wordt verkregen.

MANC werk als een ionenwisselaar. De stof bindt zich van nature aan giftige stoffen zoals ammonium, lood en kwik, waardoor deze uit het lichaam kunnen worden gespoeld.
Hierdoor helpt Froximun bij het reguleren van zware metalen in het lichaam.
In testen waarbij MANC werd toegevoegd aan een op de darm lijkende loodhoudende vloeibare stof  en daarbij werd 98% van het giftige materiaal aan het MANC gebonden.
Bij herhaald gebruik bleken zelfs giftige stoffen verdwenen die zich al geruime tijd in het lichaam bevonden.

Al eeuwenlang zijn er wereldwijd berichten van spectaculaire genezingen dank Clinoptiliet Zeoliet.
Ook nu nog zijn de positieve resultaten als gevolg van het gebruik van Froximun niet zomaar te verklaren. Ze laten een betere genezing zien dan te verwachten op grond van de binding aan ammonium en zware metalen.

Men begreep dat dit kwam door de sterke afname of eliminatie van histamine. Histamine is inderdaad een teken van allergieën en ontstekingen in het lichaam. Het lichaam reageert van nature op histamine, onder meer door biochemische processen.

Als histamine door middel van het voedsel in het lichaam terechtkomt en niet door diamineoxidase wordt afgebroken, neemt het lichaam het op. Wanneer het lichaam histamine opneemt geeft dit dezelfde reactie als bij een insectenbeet of -steek.
Histamine zit onder andere in kaas, worst en alcoholische dranken zoals bier en rode wijn. Deze voedingsmiddelen bevatten zulke grote hoeveelheden histamine dat ze in het bloed zichtbaar zijn als ze niet worden opgenomen door de darmen.
Uw lichaam heeft diverse histaminereceptoren die symptomen triggeren zoals hoofdpijn, misselijkheid hartkloppingen of zelfs migraine die bijdragen aan de vicieuze cirkel.
Omdat MANC zich zo goed bindt aan zware metalen, ammonium en histamine, zijn er verschillende medicinale toepassingen voor deze stof.
Omdat de lever MANC niet omzet bevelen artsen en apothekers Froximun ten zeerste aan als supplement.
Froximun producten werken altijd op dezelfde manier. Door de inname van MANC worden giftige stoffen gebonden en uitgescheiden.

Froximun producten kunnen op drie manieren worden gebruikt.
1. Oraal: in capsule of in poedervorm. Het poeder wordt gebruikt voor aandoeningen in het gedeelte van de mondholte tot de maag. De capsules zijn bedoeld voor aandoeningen in het gedeelte van de twaalfvingerige darm tot de dikke darm.
2. Lokale toepassing op de huid: Poeders, crèmes of zalven worden direct op de huid aangebracht.
3. Tandheelkundig gebruik: om het bloeden na het trekken van een tand of kies te verminderen, om de oorzaak van slechte adem weg te nemen, of om giftige stoffen te elimineren bij het verwijderen van amalgaamvullingen.