Gladskin

Toon filters

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Hoe Gladskin werkt
Op onze huid leven miljarden bacteriën. Bijna al deze bacteriën zijn goed. Ze dragen bovendien bij aan een gezonde huid.
Ze maken deel uit van ons huidmicrobioom en moeten intact worden gelaten. Sommige bacteriën kunnen echter problemen veroorzaken. Staphylococcus aureus (S. aureus) bacteriën veroorzaken of verergeren het merendeel van alle huidaandoeningen, waaronder acne , eczeem , rosacea en scheerirritaties.

Gladskin producten, met het enzym Staphefekt™, zijn de enige ter wereld die zich selectief alleen richten op de S. aureus bacteriën. In tegenstelling tot andere producten laten ze de goede bacteriën, die nodig zijn voor een gezonde huid, intact. Dit helpt het huidmicrobioom opnieuw in balans te brengen en markeert een nieuw tijdperk in de behandeling van huidaandoeningen.

Het enzym Staphefekt™
Elke bacteriesoort heeft een andere celwandstructuur. Het enzym Staphefekt™ heeft de eigenschap dat het de celwand kan afbreken vanS. aureusbacteriën. Hierdoor vallen deze bacteriën uit elkaar, als een ballon die door een naald wordt doorboord. Hierbij blijven de goede bacteriën op de huid intact.

In tegenstelling tot antibiotica wordt er geen resistentie tegen het enzym verwacht. Bij veel huidaandoeningen is de gerichte eliminatie vanS. aureus op de huid leidt binnen enkele dagen tot verlichting.

Staphefekt™ is:
‘s werelds enige verbinding die zich alleen richt op de ongewenste S. aureus-bacteriën, terwijl de goede bacteriën intact blijven

een logische en eenvoudige oplossing voor mensen met inflammatoire huidaandoeningen, die het gebruik van producten met ongewenste bijwerkingen, zoals corticosteroïden en antibiotica, kan voorkomen of beperken.
veilig en geschikt voor dagelijks gebruik, ook voor jonge kinderen
De technologie achter Gladskin is ontwikkeld in een langdurige wetenschappelijke onderzoekssamenwerking tussen Micreos Human Health en het Zwitserse Federale Technologie Instituut (ETH) in Zürich.

Meer informatie: www.staphefekt.com

De producten van Gladskin:

– Ezcema Cream vanaf €18,95
– Eczema Gel van €18,95
– Acne Gel vanaf €17,95
– Rosacea Cream vanaf €18,95
– Rosacea Gel vanaf 18,95
– Daily Care Cream €19,95
– Face Wash Gel €14,95