Medizimm

Toon filters

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Medizimm – Over de middelen
De middelen zijn bijzonder van samenstelling.
Een langdurige studie van Niek Zimmerman als functioneel-psycholoog naar de werking van de geest leverde met voortgezet onderzoek op dat er fyto-kruiden gebruikt kunnen worden om geestelijk welzijn te ondersteunen. Voortgezet onderzoek met behulp van fytotherapie – kruidengeneeskunde – in relatie tot geestelijke welzijn leverde op dat er kruiden gebruikt kunnen worden om herstel van de geestelijke balans in positieve zin te ondersteunen. Dit ook preventief gericht om erger te voorkomen.

21 verschillende middelen voor een gezonde geest
Medizimm heeft zich gewijd aan het ontwikkelen van middelen voor het ondersteunen van geestelijk welzijn. Zeer zorgvuldig onderzoek heeft ertoe geleid dat de middelen vanuit verschillend perspectief kunnen worden ingezet om dit doel van geestelijk welzijn te bereiken. Testen met behulp van de testset leidt tot juiste bepaling en voorschrijven van het juiste correcte middel.

Disclaimer:
“Deze natuurlijke middelen mogen bij de wet geen medicijnen genoemd worden. De wetgeving is gebaseerd op door de EFSA (European Food Safety Authority) in 2012 geformuleerde regels die, in praktische zin, door de tijd heen successievelijk worden ingevoerd door de Nederlandse overheid.

De Nederlandse Voedsel-en Warenautoriteit (NVWA) houdt toezicht op natuurlijke middelen.
Dit geldt ook voor de Medizimm-middelen en betekent dat het dossier van de middelen en de middelen zelf regelmatig onderzocht worden door inspecteurs van deze dienst”.

Drs. N.J. Zimmermann – eigenaar Medizimm.