Nutriphyt

Toon filters

Resultaat 1–16 van de 38 resultaten wordt getoond

Nutriphyt, merk en bedrijf. 
Nutriphyt, opgericht in 2002 door Gabriël Devriendt, is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten.
Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden.
De ingrediënten in de producten zijn samengebracht ten behoeve van een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid.
Gebaseerd op de intelligentie van de natuur.

Zuiver en natuurlijk
Wij zijn er van overtuigd dat bij het werkelijk oplossen en voorkomen van gezondheidsproblemen zuivere en natuurlijke stoffen moeten worden gebruikt en geen kunstmatig afgeleide varianten.
Natuurlijke stoffen bevatten een code die door ons lichaam wordt herkend.

Wij zijn namelijk niets anders dan de natuur zelf. Door deze herkenning kan ons lichaam op efficiënte wijze deze natuurlijke stoffen benutten om zichzelf in de meest optimale staat van gezondheid te brengen.

Gezondheid als maatstaf
Gezondheid is normaal en geen bijzonderheid. Wij willen dat iedereen toegang heeft tot gezondheid, door ziekten te voorkomen en te genezen in plaats van symptomen bestrijden.
Daarom ondersteunen wij met onze producten het menselijk lichaam en voorzien het van die specifieke natuurlijke stoffen, die het werkelijk nodig heeft.

Dit doen we door eeuwenoude tradities, denkwijzen en nieuwe technologieën met elkaar te verbinden. Een kruisbestuiving, een samengaan van oude en nieuwe ideeën.

Research
Wij stellen ons niet alleen ten doel de best mogelijke producten uit natuurlijke grondstoffen te vinden, maar ook om kennis hierover te delen met zowel medische professionals als met consumenten.
Wij onderhouden nauwe contacten met universiteiten om onze ideeën te toetsen en te onderbouwen met wetenschappelijk onderzoek.
Daardoor openen zich telkens weer nieuwe en verrassende wegen.
Nieuwe wegen waarlangs onze producten kunnen bijdragen aan gezondheid.