Pflüger Kruiden

Toon filters

Toont alle 16 resultaten

Pflüger Kruiden is een merk van topkwaliteit

Soms zijn er van die momenten dat we even wat extra ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat we last hebben van stress of hoofdpijn. Of omdat we niet kunnen slapen of last hebben van een onregelmatige stoelgang. Het is goed te weten dat de natuur dan kan helpen. De natuur heeft ‘t… Pflüger kruiden geeft ‘t

Voor jong en oud
De natuurlijke middelen van Pflüger Kruiden zijn gebaseerd op de kracht van de natuur. Er zijn 13 verschillende middelen met elk een specifiek aandachtsgebied. In deze brochure vertellen we meer over deze bijzondere natuurmiddelen. Soms hoeft u een middel slechts enkele dagen te gebruiken, soms heeft uw lichaam wat langer ondersteuning nodig. De meeste Pflüger natuurmiddelen zijn geschikt voor jong en oud.

Bewezen geneeskracht
In het Duitse Rheda-Wiedenbrück ontwikkelt Pflüger al meer dan zestig jaar natuurmiddelen. In moderne laboratoria worden de traditionele geneesmiddelen die soms al eeuwenlang hun geneeskracht hebben bewezen, geproduceerd.
Pflüger natuurmiddelen zijn zeer geschikt voor zelfzorg. De producten zijn gebaseerd op kruiden en andere natuurlijke ingrediënten. Pflüger natuurmiddelen zijn veilig om in te nemen en kennen geen gewenning. Ze zijn vrij verkrijgbaar en gemakkelijk in het gebruik.