SanaCore

Toon filters

Toont alle 15 resultaten

SanaCore Vitamine B12 supplementen
De naam SanaCore is een samensmelting van de Latijnse woorden: sanus en corus.
Sanus betekent ‘gezond’ en corus staat voor ‘hart’ of ‘binnenste’.
Zo weerspiegelt de naam SanaCore het belang van vitamine B12 voor ons lichaam.
De biochemische vormen van vitamine B12, die verwerkt zijn in de SanaCore supplementen zijn methyl en adenosyl.
Als je dan spreekt over vormen van B12 in deze actieve vorm, dan kom je uit bij de benamingen ‘methylcobalamine’ en ‘adenosylcobalamine’.
Een actieve vorm houdt in dat het gaat om een vorm die het lichaam ‘herkent’ en hier ook daadwerkelijk wat mee kan.
Een B12 supplement van SanaCore is effectief omdat het werkt, wat blijkt uit de ervaringen van vele gebruikers, die bijzonder positief zijn.
Indien een product van SanaCore niet werkt is het mogelijk dat het lichaam een ‘systeemfout*’ bevat en dan is het raadzaam om met behulp van een arts of (orthomoleculair) therapeut op zoek te gaan naar deze ‘systeemfout’ en deze op te heffen.
* een ‘systeemfout’ kan bijvoorbeeld een tekort zijn aan de Intrinsieke factor waardoor B12 niet of slecht wordt opgenomen.

Zuiverheid en kwaliteit
SanaCore is zich bewust van het belang van een goedwerkend voedingssupplement, maar ook van het feit dat hulpstoffen, zoals zoetstoffen, extra belastend kunnen zijn voor het lichaam.
Dit is dan ook de reden dat de B12 (maar ook het foliumzuur B11/B9) van SanaCore geen zoetstoffen bevat en werkt men voor de productie van de B12 smelttabletten en de B11 (foliumzuur) smelttabletten met een zo laag mogelijk gehalte aan hulpstoffen of vulstoffen.
SanaCore heeft ook een bewuste keuze gemaakt bij het kiezen van de verpakking van hun smelttabletten.
De smelttabletten worden aangeboden in blisterverpakkingen (doordrukstrips) om de houdbaarheid en werkzaamheid te kunnen garanderen, omdat voornamelijk B12 gevoelig is voor vocht.
Voor het behoud van controle op de zuiverheid van de B12 en Foliumzuur produceert SanaCore haar producten in Nederland overeenkomstig de strengste normen die men kan stellen aan de productie van voeding en voedingssupplementen. Deze strengste normen worden gecertifieerd met het HACCP keurmerk.
HACCP staat voor ‘Hazard Analysis and Critical Control Points’. Dit houdt in dat bij elke fase van het produceren van de B12 en B11 van SanaCore in kaart wordt gebracht wat er mis kan gaan en hoe dit voorkomen kan worden.

Veiligheid van hoge doseringen
De hoge doseringen van de B12 vitamines van Sanacore zijn volkomen veilig vooral omdat er met de actieve vormen van B12 wordt gewerkt en alle producten GMO-vrij / GGO-vrij (vrij van Genetische Gemodificeerde Organisme (Genetic Modified Organism)) zijn.
Om hoge doseringen B12 ook goed te kunnen laten werken is het mogelijk dat zij ondersteunt dienen te worden met extra Foliumzuur.
SanaCore biedt deze ondersteuning met Foliumzuur aan in smelttabletten van veilige doseringen en ook in actieve vormen.

SanaCore: omdat uw binnenste gezondheid verdient!