Schussler zouten

Toon filters

Resultaat 1–16 van de 66 resultaten wordt getoond

Schussler zouten, wat zijn dat?

Een sprankelende vitaliteit en gezonde uitstraling!
Gezondheid is voor ons en voor ons lichaam gebaseerd op een juiste aanvoer en een uitgebalanceerde hoeveelheid van minerale zouten.
Wilhelm Heinrich Schüßler was zich hiervan bewust en daarom bedacht hij, na breed onderzoek, een geneesmethode gebaseerd op twaalf, op homeopathische wijze bereide, minerale zouten.
Aangezien, na 140 jaar, de Schussler zouten nog steeds populair zijn, geeft aan dat hij gelijk had: werken met Schussler zouten zijn een bekend onderdeel geworden van zelfmedicatie.

Met het op de markt brengen van de homeopathisch verdunde zouten kan men zelf aan de slag.
Verstoringen in de verdeling en het aanbod van mineralen kunnen eenvoudig worden opgelost.
De specifieke functie van de zouten den Dr. Schussler is om in te grijpen bij mineraal gerelateerde ontregelingen van ons lichaam.
Door dit ingrijpen, of door dit toedienen van de cel zouten, normaliseren de functies van de cel, wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam in gang gezet wat uiteindelijk leidt tot gezondheid.
Kort gezegd ondersteunen de Schussler zouten op een milde wijze de regulatie van de mineralenbalans en brengt deze op een natuurlijke manier weer op orde.
Hierdoor zal het lichaam ondersteunt worden om het algeheel welbevinden te verbeteren.
Het volledige organisme wordt resistenter en sterker.

Veel gangbare, alledaagse ongemakken kunnen met behulp van de Schussler zouten worden verlicht of weggenomen of treden eenvoudigweg niet op bij preventief gebruik van de cel zouten.
De minerale zouten zijn mild in gebruik en volledig vrij van bijwerkingen. Ze kunnen zonder problemen gecombineerd worden met reguliere geneesmiddelen en andere natuurlijke behandelmethodes.
Vanaf de jonge kinderjaren tot zelfs op hoge leeftijd kunnen de Schussler zouten u ondersteunen en er voor zorgen om gezond oud te worden.