Wapiti

Toon filters

Toont alle 6 resultaten

Wapiti is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in natuurlijke voedingssupplementen en gezondheidsproducten. Het merk heeft een focus op het gebruik van natuurlijke ingrediënten om het welzijn en de gezondheid van mensen te bevorderen. Het logo van Wapiti is geïnspireerd op een wapiti, wat een soort hert is.

Wapiti’s assortiment omvat een verscheidenheid aan producten die gericht zijn op verschillende aspecten van gezondheid en welzijn, waaronder:

  1. Gewrichts- en spierondersteuning: Wapiti biedt supplementen die ingrediënten bevatten die bedoeld zijn om de gezondheid van gewrichten en spieren te ondersteunen, zoals glucosamine en chondroïtine.
  2. Immuunondersteuning: Er zijn ook producten beschikbaar die gericht zijn op het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van een goede weerstand tegen ziekten.
  3. Hart- en bloedvaten: Wapiti levert supplementen die kunnen helpen bij het behouden van een gezond hart en gezonde bloedvaten, vaak met ingrediënten zoals visolie en omega-3-vetzuren.
  4. Energie en vitaliteit: Sommige Wapiti-producten zijn ontworpen om energie en vitaliteit te bevorderen, vaak met behulp van natuurlijke ingrediënten zoals ginseng.
  5. Slaap en ontspanning: Er zijn ook supplementen die kunnen helpen bij het bevorderen van een goede nachtrust en ontspanning, met ingrediënten zoals valeriaanwortel.

Het merk Wapiti richt zich op het aanbieden van hoogwaardige producten die gebaseerd zijn op wetenschappelijke kennis en natuurlijke ingrediënten.