906 Alfa Liponzuur Forte 250 mg 60 capsules – AOV

  • Productnummer: 227635
  • EAN: 8715687709062

30,60

Toepassing van AOV 906 Alfa Liponzuur  Forte 250 mg:
Alfaliponzuur is een zwavelhoudend vetzuur, dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam en in geringe hoeveelheden in voeding zoals bijvoorbeeld broccoli en spinazie.

De stof is al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw bekend. In 1957 werd de stof voor het eerst geïsoleerd, en de naam alfaliponzuur gegeven. Alfaliponzuur bestaat uit een keten van acht koolstofatomen, met daaraan gekoppeld twee zwavelatomen. De twee zwavelatomen zijn met elkaar verbonden, waardoor er sprake is van een ringstructuur. Door deze ringstructuur is alfaliponzuur oplosbaar in zowel vet als water, een belangrijke eigenschap. Alfaliponzuur is een molecuul, dat zich in de mitochondria van elke cel bevindt.

VOORDELEN
– Vrij van hulp- en vulstoffen
– 250 mg per plantaardige capsule

Samenstelling van AOV 906 Alfa Liponzuur Forte 250 mg:
Dit product bevat per dagdosering van 1 plantaardige capsule:
Alfa-liponzuur 250 mg

Ingrediënten van AOV 906 Alfa Liponzuur Forte 250 mg:
Natuurlijke cellulose, alfa-liponzuur, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), vitamine C (ascorbyl palmitaat).

Dit product is hypoallergeen en geschikt voor zowel vegetariërs en veganisten. 

Gebruik van AOV 906 Alfa Liponzuur Forte 250 mg:
U neemt 1 maal per dag 1 plantaardige capsule bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Het gebruik van Alfa Liponzuur tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden.
Alfaliponzuur kan de bloedglucosespiegel verlagen. Daarom is extra aandacht nodig bij combinatie van alfaliponzuur met antidiabetesmedicatie. Een hoge dosering alfaliponzuur is af te raden bij mensen bij wie een thiaminedeficiëntie wordt vermoed (bijv. alcoholisten), tenzij voorafgaand aan de behandeling thiamine wordt gegeven. Raadpleeg hiervoor een deskundige.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van AOV is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van AOV gaat u naar de merkpagina van AOV op Nova Vitae.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “906 Alfa Liponzuur Forte 250 mg 60 capsules – AOV” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *