Alflorex voor PDS 30 capsules – PrecisionBiotics

 • Productnummer: 914206
 • EAN: 7070844900081

14,98

Productinformatie over PrecisionBiotics Alflorex voor PDS:
Toepassing van PrecisionBiotics Alflorex voor PDS:
Alflorex® is een medisch hulpmiddel ter verlichting van de symptomen van het prikkelbare darmsyndroom (PDS), waaronder een opgeblazen gevoel, winderigheid, buikpijn, diarree en obstipatie.

Wat Alflorex® uniek maakt is de natuurlijke en levende bacteriecultuur Bifiodobacterium longum 35624®, een ‘goede’ bacterie die deel uitmaakt van de bacteriefamilie die moeders aan hun kinderen doorgeven bij de geboorte.
De 35624® cultuur vormt een beschermende laag in de darmwand en voorkomt dat schadelijke elementen en vreemde pathogenen de darm binnendringen en voor irritatie zorgen.
Met ruim 20 jaar onderzoek is klinisch bewezen, geclassificeerd en goedgekeurd als medisch hulpmiddel (klasse IIB) met CE-markering CE0477.

– De nummer-één aanbevolen bacteriecultuur door artsen en maag-darmspecialisten in de Verenigde Staten.2935624®, de unieke levende bacteriecultuur in Alflorex, is klinisch onderzocht door toonaangevende artsen en maag-darmspecialisten bij mensen met het prikkelbare darmsyndroom 27,28 .

Alflorex heeft een bewezen verlagend effect op:

 • Opgeblazen gevoel en winderigheid
 • Buikpijn
 • Onvoorspelbare stoelgang, waaronder diarree en obstipatie
 • Deze natuurlijke ‘goede’ bacterie maakt deel uit van de bacteriefamilie die moeders aan hun kinderen doorgeven bij de geboorte

Geschikt voor een FODMAP-arm dieet.

Om te garanderen dat de bacteriën uw darmen in optimale conditie bereiken, hebben we een speciale formule gecreëerd en de activiteit van de bacteriën getest in rigoureus klinisch onderzoek.

Wereldwijd erkende gouden standaard
De unieke 35624® bacteriecultuur in Alflorex wordt wereldwijd erkend als een gouden standaard op het gebied van wetenschappelijke onderbouwing.

Ons onderzoek en dat van onze partners is geciteerd in toonaangevende wetenschappelijke publicaties over de hele wereld.

Samenstelling van PrecisionBiotics Alflorex voor PDS:
Elke capsule (is een dagdosering) bevat bij productie:
Bifiodobacterium longum 35624®*  1 miljard bacteriën of 1×109 KVE**
* Deze bacteriecultuur komt van nature voor in het menselijk lichaam.
** Kolonie Vormende eenheden

Ingrediënten van PrecisionBiotics Alflorex voor PDS:
Bacterieculturen, maïszetmeel en magnesiumstearaat (hulpstoffen), hypromellose (capsulewand).

Dit product is hypoallergeen en is gegarandeerd vrij van gluten, soja en lactose. 
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. 
Dit product is gecertificeerd Halal en Kosher

Gebruik van PrecisionBiotics Alflorex voor PDS:
U neemt dagelijks 1 capsule met of zonder voedsel in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
In tegenstelling tot veel andere probiotica producten hoeft Alflorex niet gekoeld bewaard te worden. De formule is stabiel mits bewaard onder de 25 graden Celsius.
Alflorex kan worden ingenomen in combinatie met bijvoorbeeld pepermuntolie, krampstillende middelen, middelen tegen diarree of laxeermiddelen.
Neem bij vragen contact op met uw gezondheidsprofessional.

Voor al de producten van PrecisionBiotics gaat u naar de merkpagina van PrecisionBiotics op www.nova-vitae.com

Meer informatie

6 beoordelingen voor Alflorex voor PDS 30 capsules – PrecisionBiotics

 1. gerard

  “Bijna 5 jaar lang heb ik last gehad van kramp, diarree en obstipatie – vaak van de ene op de andere dag. Ik wist nooit wat me te wachten stond… Het beïnvloedde iedere maaltijdkeuze, als ik überhaupt al wilde eten… Sinds ik met Alflorex ben begonnen, zijn mijn symptomen afgenomen en voel ik dat ik weer controle over mijn darmen heb. Ik eet waar ik trek in heb en stressvolle situaties veroorzaken geen darmproblemen meer. Ik neem nu iedere dag Alflorex en kan niet meer zonder. Bedankt.”

  Jen (22)
  – Munster, Ierland

 2. gerard

  “Ik heb jarenlang last gehad van een opgeblazen gevoel en buikpijn. Bijna ieder middel en medicijn heb ik wel geprobeerd. Niets werkte. Ik stopte met het eten van gluten, volkoren en zuivel maar zat nog steeds aan de medicijnen. Iedere dag vroeg ik me af of ik weer last van mijn darmen zou krijgen. Alflorex was een fantastische ontdekking. Mijn buikpijn is bijna helemaal weg, ik kan weer gluten en zuivel eten en kan wanneer ik zin buiten de deur eten. Ik laat af en toe zelfs weer eten bezorgen – dat heb ik jarenlang niet kunnen doen. Ik voel me zoveel beter en ook mijn kleren passen weer goed. Ik kan Alflorex aan iedereen aanbevelen.”
  Caroline
  Yorkshire, VK

 3. gerard

  “Studie plus werken = STRESS. Ik had last van kramp, buikpijn en verstopping en voelde me helemaal niet goed. Ik probeerde mijn dieet aan te passen door geen brood en rijst meer te eten, maar dit werd was met de dag moeilijker vol te houden. Ik hou van lekker eten en kon me maar moeilijk aanpassen. Sinds ik echter met Alflorex ben begonnen, ben ik erachtergekomen dat die kleine pilletjes wonderen voor me doen. Ik voel me beter, vitaler en mijn opgeblazen gevoel? Daar heb ik geen last meer van.”
  Sabreena (23)
  – Londen, VK

 4. gerard

  “Onze zoon is tweeënhalf jaar oud en had constant last van diarree, soms wel wekenlang en 8 of 10 keer per dag. We hebben zijn dieet besproken met onze huisarts, die ons aanraadde om lactose- en glutenvrij te eten. Het maakte geen verschil, net als andere probiotica die we probeerden. Al na een maand Alflorex werd zijn stoelgang merkbaar beter. We zijn inmiddels een half jaar verder en hij is zichtbaar sterker geworden. Hij zit vol energie en de kleur is weer terug op zijn gezicht. Het is een fantastisch product.”
  Mark
  Cork, Ierland

 5. gerard

  “Ik kan eerlijk zeggen dat Alflorex mijn leven heeft veranderd. Voordat ik met Alflorex was begonnen, ging ik 8 of 9 keer per dag naar het toilet. Iedere dag had ik last van diarree, erge kramp en een onvoorspelbare stoelgang. Altijd moest er een toilet in de buurt zijn. Sinds ik Alflorex gebruik, beperken deze symptomen me niet langer in mijn sociale leven. Ik kan weer uit eten gaan en eten wat ik wil, zonder dat ik daar later heftig op reageer. Ik voel me actiever en ga zelfs naar festivals! Ik geniet weer van het leven dankzij Alflorex.”
  Jon (36)
  Dublin, Ierland

 6. gerard

  “20 jaar lang heb ik last gehad van diarree, verstopping, een opgeblazen gevoel en hevige buikkrampen. Vakantie was voor mij altijd verschrikkelijk. Ik neem nu bijna 3 maanden Alflorex en ben net terug van een weekje weg. Voor het eerst in 20 jaar heb ik me niet beroerd gevoeld, gegeten waar ik zin in had en genoten van mijn vakantie. Voordat ik met Alflorex was begonnen, moest ik altijd opletten op wat ik at. Het heeft zonder twijfel mijn leven veranderd. Sommige mensen zeggen op Facebook dat het veel geld kost, maar ik vind het niet erg om iedere maand €29,95 te betalen om mijn leven weer terug te hebben. Als je het zo bekijkt, is het maar iets meer dan €1 per dag!”
  Gail (63)
  East Midlands, VK

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *