Alline Proderm 60 capsules – Trenker

  • Productnummer: 563415
  • EAN: 5425003041808

39,99

Toepassing van Trenker Alline Proderm:

Ontketen de Schoonheid van Je Huid met Alline Proderm!

Je huid is het meest opvallende aspect van jezelf. Het is jouw unieke weerspiegeling, bestaande uit de epidermis (keratinocyten), dermis (collageen) en hypodermis (rijkelijk in vet en bloedvaten). De huid vervult cruciale functies, zoals het bieden van bescherming tegen de dagelijkse agressies van buitenaf, zoals vervuiling, microben, schokken en UV-stralen. Maar het gaat verder dan alleen bescherming – een prachtige huid is voor velen een essentieel aspect van zelfvertrouwen en welzijn. Het gezegde “je goed in je vel voelen” nemen we dan ook letterlijk.

Alline Proderm is jouw geheime wapen voor een stralende huid, met specifieke actieve bestanddelen die het verschil maken:

  1. Keratine CynaPlus®: Onze gepatenteerde productiemethode garandeert een bijna volledige biologische beschikbaarheid van 95%. Dit betekent dat je lichaam maximaal profiteert van deze keratine voor een gezonde huid.
  2. Hyaluronzuur: Een natuurlijk bestanddeel dat essentieel is voor een gehydrateerde en jeugdige huid.
  3. Exclusief Complex van Ceramiden en Digalactosyl-Diglyceriden (DGDG) – Ceramosides®: Dit complex is geregistreerd onder de naam Ceramosides® en is een sleutelcomponent van het stratum corneum van de epidermis, waardoor je huid beschermd en gehydrateerd blijft.
  4. Vitamine C: Speelt een cruciale rol bij de vorming van collageen en beschermt je huidcellen tegen schadelijke oxidatieve stress.

Wat maakt Alline Proderm nog specialer?

De doeltreffendheid van Alline Proderm is wetenschappelijk bewezen:

  • 75% van de vrouwen merken minder rimpels en kraaienpootjes op.
  • 79% van de vrouwen ervaren een betere hydratatie van hun huid.
  • 88% van de vrouwen genieten van een merkbaar zachtere huid.

Laat Alline Proderm jouw geheim zijn voor een stralende, gezonde huid. Het is tijd om je zelfvertrouwen een boost te geven en je huid te laten stralen als nooit tevoren!

Samenstelling van Trenker Alline Proderm:
2 capsules (is een dosering) bevatten:
• Gepatenteerd keratine (CynaPlus®): 500 mg
• Hyaluronzuur: 200 mg
• Vitamine C (100 % RI): 80 mg
• Ceramosides®: 30 mg
* Aanbevolen maximale dagelijkse dosis.

Ingrediënten van Trenker Alline Proderm:
Keratine, hyaluronzuur, vitamine C (natriumascorbaat), Ceramosides. Vulmiddelen: maïszetmeel, gepregelatineerd zetmeel. Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, colloïdaal siliciumdioxide. Capsule: hypromellose (E464), rood ijzeroxide (E172 – kleurstof).

Gebruik van Trenker Alline Proderm:
Wij raden aan om 2 capsules per dag te nemen voor een gezonde start van je dagelijkse schoonheidsroutine. Dit simpele ritueel kan je helpen om je huid te laten stralen en je welzijn te verbeteren.

Het beste moment om je dagelijkse dosis in te nemen, is tijdens een maaltijd, vergezeld van een glas verfrissend water. Zo geef je je lichaam de brandstof die het nodig heeft om optimaal te functioneren.

Onthoud, de aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden, want met onze zorgvuldig samengestelde formule is ‘meer’ niet altijd ‘beter’.

Voor alle zwangere en borstvoeding gevende wondermama’s daar, raden we je aan om eerst je arts te raadplegen voordat je begint met dit voedingssupplement. Jouw gezondheid en die van je kleintje zijn van het grootste belang.

Denk eraan: Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn altijd de basis voor een stralende gezondheid. Onze voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en evenwichtige voeding, maar kunnen wel een waardevolle aanvulling zijn.

Begin vandaag met jouw reis naar een stralend welzijn! Met Trenker sta je op het punt om het beste uit jezelf te halen.

Voor alle producten van Trenker op onze website gaat u naar de merkpagina van Trenker

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alline Proderm 60 capsules – Trenker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *