Alpha Brain 90 capsules – Onnit

  • Op voorraad op andere locatie (5 tot 7 werkdagen levertijd)
  • Verlanglijst
  • Productnummer:
  • EAN: 00819444010182

89,95

Toepassing van Onnit Alpha Brain:
Alpha Brain is een mengsel van vitamine B6, kruidenextracten en aminozuren. Van de ingrediënten van Alpha Brain is aangetoond dat ze het geheugen en de concentratie bij gezonde mensen ondersteunen. Of u nu hulp nodig heeft bij het onthouden van woorden of het concentreren op taken. Alpha Brain helpt de cognitieve functie te optimaliseren.

Alpha Brain van Onnit is een zogenaamd ‘nootropic’ supplement. Dit houdt in dat de ingrediënten invloed hebben op de cognitieve functies van je hersenen.
Cognitieve functies van het brein hebben alles te maken met: informatie opnemen, verwerken, onthouden en daarbij focus blijven houden door middel van aandacht en concentratie.
Juist in onze tijd waarin niet alleen van studenten en sporters mentaal veel wordt gevraagd maar ook van de ‘gewone man / vrouw’ is een ondersteuning van de bovengenoemde cognitieve functies een uitkomst. Lekker ongestoord weer kunnen concentreren.

Veel nootropic supplementen bevatten cafeïne. Dit geeft een booster, maar daarna helaas ook een ‘downer’.
Van deze ‘downer’ zal je bij het gebruik van Alpha Brain geen last hebben want dit product bevat geen cafeïne!

Alpha Brain is veel meer dan een eenvoudige booster voor je denkwerk of focus en concentratie. 
Er is veel denkwerk verricht om tot deze bijzondere formule van ingrediënten te komen.
Deze bijzondere formule heeft zelfs tot een ‘randomized, double-blind, placebo controlled’ studie geleid met verbluffende resultaten.
– ‘randomized’ betekent dat de deelnemende personen willekeurig worden verdeeld in twee groepen
– ‘double-blind’ betekent dat je niet weet in welke groep je zit maar ook de onderzoeker weet dit niet
– ‘placebo controlled’ houdt in dat in dit onderzoek alle deelnemers de eerste twee weken allen een placebo ontvingen. Na deze twee weken ontving de ene groep Alpha Brain capsules en de andere groep een placebo.

Volg de link naar deze wetenschappelijke studie.

De formule van Alpha Brain bestaat uit de volgende onderdelen:
– Onnit Flow Blend™: het woordje ‘flow’ verwijst naar Amerikaanse straattaal. Het betekent kalm, cool of chill in elke situatie maar ook een mindset waarbij je je verder niet druk maakt om andere dingen dan waar je mee bezig bent.
– Onnit Focus Blend™: het woordje ‘focus/focussen’ betekent jezelf op scherp zetten en heeft alles te maken met je aandacht op iets richten
– Onnit Fuel Blend™: het woordje ‘fuel’ verwijst naar brandstof / energie. Gas op de plank! voor je hersens!
– Kattenklauw (Uncaria tomentosa): een plant uit uit de regenwouden van de Amazone. Dit kruid bevat specifieke proanthocyanidine. De invloed van deze proanthocyanidine op de hersenen is al onderwerp van menig wetenschappelijk onderzoek.
Vitamine B6: deze vitamine draagt bij aan een heldere geest, leerprestaties en het functioneren van het geheugen.

Samenstelling van Onnit Alpha Brain:
2 capsules (is een dagdosering) bevatten:
Vitamine B6 (Pyridoxine HCl) 10 mg
Onnit Flow Blend™ 650 mg
– Mengsel van L-Tyrosine, L-Theanine, Haverstro extract, fosfatidylserine
Kattenklauw extract (Uncaria tomentosa) 350 mg
Onnit Focus Blend™ 240 mg
– (L-Alpha glycerylfosforylcholine (Alpha GPC), Bacopa extract, (Bacopa monnieri), Wolfsklauw (Huperzia serrata) [gestandaardiseerd op 1% Huperzine A])
Onnit Fuel Blend™ 60 mg
– L-Leucine en Pterostilbeen

Ingrediënten van Onnit Alpha Brain:
Onnit Flow Blend™ (L-Tyrosine, L-Theanine, Haverstro extract (Avena sativa), Fosfatidylserine). Onnit Focus Blend™ (L-Alpha glycerylfosforylcholine (Alpha GPC), Bacopa extract, (Bacopa monnieri), Wolfsklauw (Huperzia serrata) [gestandaardiseerd op 1% Huperzine A]). Kattenklauw extract (Uncaria tomentosa). Onnit Fuel Blend™ (L-leucine, pterostilbeen. Vitamine B6. Maltodextrine, Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose) Rijstkaf concentraat.

Dit product is glutenvrij en geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. 

Gebruik van Onnit Alpha Brain:
U neemt 2 capsules per dag bij voorkeur bij een lichte maaltijd of een half uur voor een mentale prestatie tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Onnit is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alpha Brain 90 capsules – Onnit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *