Antioxidanten Complex 90 capsules – Nova Vitae

  • Productnummer: 2441NV
  • EAN: 8717473127739

24,95

Toepassing van Nova Vitae Antioxidanten Complex:
Antioxidanten zijn door de mens zelf aangemaakte stoffen of natuurlijke stoffen die bescherming bieden tegen oxidatieve schade van cellen, weefsels en organen.
Diëten met veel groenten en fruit, die goede bronnen van antioxidanten zijn, blijken gezond te zijn.
Voorbeelden van antioxidanten zijn vitamine C en E, selenium en carotenoïden, zoals bètacaroteen, lycopeen, luteïne en zeaxanthine.

Groenten en fruit zijn rijke bronnen van antioxidanten. Er zijn goede aanwijzingen dat een dieet met veel groenten en fruit gezond is, en het officiële beleid van de overheid spoort mensen aan meer van deze voedingsmiddelen te eten.

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die meer groenten en fruit eten met veel antioxidanten minder risico lopen op verschillende aandoeningen.
Het is ook bekend dat het niet meevalt om voldoende groenten en fruit te consumeren waardoor dit supplement een welkome aanvulling is.

Zeer geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. De capsules kunnen worden opengemaakt en eventueel door wat vla of yoghurt gemengd worden.

Samenstelling van Nova Vitae Antioxidanten Complex:
2 capsules (is een dosering) bevatten:
Propriëtair mengsel van groenten en fruit: rode biet, appel, witte kool, gember, komkommer, tomaat, spinazie, knoflook, selderij, boerenkool, peterselie, spruit, wortel, broccoli, ui, asperges, bloemkool, paprika en pruim.
Propriëtair mengsel van diverse bessen: wilde blauwe bes, kers, wilde bosbes, framboos, frambozenpit extract, cranberry, aardbei
camu camu en banaan.

Ingrediënten van Nova Vitae Antioxidanten Complex:
Groente en fruit mix, bessen mix, siliciumdioxide en hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule).

Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.
Dit product is gegarandeerd GMO-vrij, sojavrij en glutenvrij.

Gebruik van Nova Vitae Antioxidanten Complex:
U neemt dagelijks 2 capsules bij voorkeur met wat water bij een maaltijd in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Antioxidanten Complex 90 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *