Ashwagandha Kruidentinctuur Alcoholvrij 60 ml – Nova Vitae

  • Productnummer: 2472NV
  • EAN: 8717473128545

34,50

Toepassing van Nova Vitae Ashwagandha Kruidentinctuur Alcoholvrij:

Ashwagandha (Withania somnifera) is een kruid dat traditioneel wordt gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde vanwege zijn veronderstelde adaptogene eigenschappen, wat betekent dat het wordt gezegd het lichaam te helpen omgaan met stress en zich aan te passen aan veranderende omstandigheden. Ashwagandha wordt vaak gebruikt om de algemene gezondheid en het welzijn te bevorderen.

Een kruidentinctuur zonder alcohol is een vloeibaar extract van ashwagandha waarbij geen alcohol als oplosmiddel is gebruikt. Dit kan aantrekkelijk zijn voor mensen die gevoelig zijn voor alcohol of die de voorkeur geven aan alcoholvrije supplementen.

Hier zijn enkele mogelijke toepassingen van ashwagandha kruidentinctuur zonder alcohol:

  1. Stressmanagement: Ashwagandha wordt vaak gebruikt vanwege zijn adaptogene eigenschappen, die kunnen helpen bij het verminderen van de negatieve effecten van stress op het lichaam.
  2. Ontspanning en slaap: Sommige mensen gebruiken ashwagandha om ontspanning te bevorderen en de slaapkwaliteit te verbeteren. Het kan helpen bij het verminderen van stressgerelateerde slapeloosheid.
  3. Immuunondersteuning: Er zijn aanwijzingen dat ashwagandha het immuunsysteem kan ondersteunen, hoewel meer onderzoek nodig is om deze effecten volledig te begrijpen.
  4. Energie en vitaliteit: Ashwagandha wordt soms gebruikt om het energieniveau te verhogen en de algemene vitaliteit te bevorderen.

Samenstelling van Nova Vitae Ashwagandha Kruidentinctuur Alcoholvrij:
Een dagdosering van 2 ml (ongeveer 56 druppels) bevat:
Ashwagandha (Withania somnifera)  wortel extract 2000 mg*
*Ashwagandha extract 1:1.

Ingrediënten van Nova Vitae Ashwagandha Kruidentinctuur Alcoholvrij:
Ashwagandha, plantaardige glycerine en gezuiverd water.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Nova Vitae Ashwagandha Kruidentinctuur Alcoholvrij:
Volwassenen nemen 1-2 ml (28-56 druppels) per dag in met ongeveer 30 ml water tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Goed schudden voor gebruik!

De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae  op onze website.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ashwagandha Kruidentinctuur Alcoholvrij 60 ml – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *