Beauté Collageen Complex 138 gram – Vitakruid

  • Productnummer: 285508
  • EAN: 8717438692661

29,90

Toepassing van Vitakruid Beauté Collageen Complex:

Collageen, hyaluronzuur en keratine in voeding
Verschillende bouwstenen voor onze huid vinden we terug in voeding, maar vaak in de delen die we niet gewend zijn om te eten. Collageen vind je bijvoorbeeld in vis met huid en bottenbouillon. In bottenbouillon vind je ook hyaluronzuur terug. Keratine vinden we vooral in de onverteerbare delen van dieren zoals wol en nagels, maar deze eten we meestal niet.

Ons lichaam kan Collageen, Hyaluronzuur en Keratine zelf aanmaken uit aminozuren. Deze aminozuren komen voor in vlees, vis, zuivel, eieren, peulvruchten, granen en noten.

Voor een mooie huid van binnenuit
Een stralende huid begint van binnenuit. Beauté® Collageen Complex is onze eerste aanbeveling voor huidverzorging. Deze formule bevat een uitgebreide selectie aan nutriënten, waaronder collageen, Moldavische drakenkop, Hyaluronzuur, keratine en ondersteunende vitaminen en mineralen. Samen zorgen ze voor een brede ondersteuning van de elasticiteit, stevigheid en hydratatie van de huid.

Met de prijswinnaar Moldavische Drakenkop (DracoBelle®Nu)
De Moldavische Drakenkop (Dracocephalum moldavica) is een kruidachtige plant met een citrusachtige geur, afkomstig uit gematigde gebieden in Azië zoals China, Tadzjikistan en Turkmenistan. De plant, die mooie paarse bloemen heeft, wordt vaak als sierplant gebruikt. De bladeren zijn eetbaar en voegen een verfrissende, citrusachtige smaak toe aan salades, thee en andere gerechten. En, de naam zegt het al, de bloemen van deze plant hebben veel weg van drakenkoppen.

Ingrediënt van het jaar: Beauty from within
Moldavische Drakenkop staat bekend om zijn ondersteunende werking op de huid. Het helpt de huid te hydrateren en draagt bij aan het behoud van stevigheid, zachtheid en elasticiteit.

DracoBelle® Nu extract, afkomstig van een biologische bron, is klinisch onderzocht en werd in 2022 bekroond tot ingrediënt van het jaar, in de categorie ‘Beauty from Within’.

Samenstelling van Vitakruid Beauté Collageen Complex:
Elke maatschep bevat:
Collageen (Solugel®, rund) 5 gram
Gehydrolyseerde keratine (Cynatine® HNS) 100 mg
Hyaluronzuur (HyaMax®) 50 mg
Moldavische Drakenkop (DracoBelle® Nu) 100 mg
Biotine (vitamine B8) 300 mcg
Vitamine C (calciumascorbaat) 150 mg
Koper (gluconaat) 250 mcg
Zink (picolinaat) 5 mg

Ingrediënten van Vitakruid Beauté Collageen Complex:
Gehydrolyseerd Collageen (Solugel® collageen peptides, rund), Vitamine C (calciumascorbaat), Moldavische Drakenkop (DracoBelle® Nu, Dracocephalum moldavica) Gehydroliseerde Keratine (Cynatine® HNS), Hyaluronzuur (HyaMax®), Zink (picolinaat), Biotine (Vitamine B8), Koper (gluconaat).

Gebruik van Vitakruid Beauté Collageen Complex:
Neem 1 tot 2 maatscheppen per dag met een glas à 250 ml water. Goed oplosbaar in o.a. (lauw)warm water, koffie, thee, vruchtensap, chocomel, soep, eiwitshake, havermout, smoothies, yoghurt en kwark. Na het roeren 5 minuten laten staan voor optimale oplossing.

Bij voorkeur 25 dagen achtereen gebruiken. Neem daarna een pauze van 5 dagen. Houd u aan de aanbevolen doseringen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Voedingssupplementen van Vitakruid zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Voor het volledige assortiment van Vitakruid gaat u naar de merkpagina van Vitakruid op Nova Vitae.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beauté Collageen Complex 138 gram – Vitakruid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *