Beauty Skin Care 100 capsules – Nova Vitae

  • Productnummer: 2464NV
  • EAN: 8717473128361

Oorspronkelijke prijs was: €44,95.Huidige prijs is: €34,95.

Aanbieding!

Toepassing van Nova Vitae Beauty Skin Care:

Ontdek Beauty Skin Care van Nova Vitae – jouw alles-in-één oplossing voor een stralende huid! 🌟

Beauty Skin Care is niet zomaar een supplement; het is een zorgvuldig samengestelde mix van hoogwaardige ingrediënten, geïnspireerd door de natuur en de wetenschap, ontworpen om jouw huid de liefde te geven die het verdient. Elke capsule is een rijke blend van vitamine C, granaatappel extract, pijnboom extract, EPA en DHA, en zoveel meer.

Of je nu op zoek bent naar een boost van hyaluronzuur, de verjongende krachten van collageen Type II, of de antioxidante kracht van Q10, Beauty Skin Care heeft het allemaal. Met toevoegingen zoals silica, niacinamide en biotine, zorgt dit supplement ervoor dat je je van binnenuit mooi voelt.

Plus, met de toevoeging van Bioperine, wordt elke capsule geoptimaliseerd voor maximale opname, zodat je elke dag het beste uit je schoonheidsroutine kunt halen!

Geniet van de harmonie van natuur en wetenschap met Beauty Skin Care van Nova Vitae. Laat je huid stralen, en voel je elke dag op je best. ✨💁‍♀️

-Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale functie van de huid.

  1. Antioxidanteigenschappen: Vitamine C is een krachtige antioxidant en kan vrije radicalen neutraliseren die collageen kunnen beschadigen, waardoor de huid haar elasticiteit verliest en tekenen van veroudering zichtbaarder worden.
  2. Regulatie van collageengenen: Vitamine C kan ook de genexpressie van collageenvezels beïnvloeden, wat leidt tot een verhoogde productie van collageen in de huid.

– Zink draagt bij tot het behoud van een normale huid

Zink speelt meerdere cruciale rollen in het behoud en de bevordering van een gezonde huid. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies die zink vervult voor de huid:

  1. Celproductie en -celdeling: Zink is essentieel voor de productie van nieuwe cellen en de celdeling, processen die van cruciaal belang zijn voor de vernieuwing en het herstel van de huid.
  2. Collageensynthese: Zink speelt een rol bij de vorming van collageen, een eiwit dat helpt bij de structuur en stevigheid van de huid.

– Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Vitamine E is een essentiële vitamine met antioxidanteigenschappen die bijzonder gunstig zijn voor de huid. Hier zijn enkele redenen waarom vitamine E belangrijk is voor de huid:

  1. Antioxidantbescherming: Vitamine E helpt de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen en oxidatieve stress, die kunnen bijdragen aan huidveroudering en huidbeschadiging.

– Biotine draagt bij tot het behoud van een normale huid

Biotine, ook bekend als vitamine B7 of vitamine H, is een in water oplosbare vitamine die deel uitmaakt van het vitamine B-complex. Het speelt een cruciale rol in de gezondheid van de huid om verschillende redenen:

  1. Celgroei en -vernieuwing: Biotine is essentieel voor de productie van vetzuren en speelt een belangrijke rol in de celgroei en -vernieuwing. Een gezonde celvernieuwing is cruciaal voor het behoud van een stralende, goed gehydrateerde huid.
  2. Vetmetabolisme: Biotine is betrokken bij het metabolisme van vetten. Vetten zijn van vitaal belang voor de gezondheid van de huid, omdat ze de huid helpen vocht vast te houden en een barrière vormen tegen externe invloeden.
  3. Huidbescherming: Een tekort aan biotine kan leiden tot dermatologische symptomen, zoals een droge, schilferige huid, roodheid en uitslag. Dit benadrukt het belang van deze vitamine voor een gezonde huid.


Samenstelling van Nova Vitae Beauty Skin Care:

3 capsules (is een dagdosering) bevatten:
Vitamine C (ascorbinezuur) 150 mg (187,5%)
Granaatappel (Punica granatum) extract 150 mg
Pijnboom (Pinus massioniana) extract 150 mg
EPA (Eicosapentaeenzuur) 150 mg
DHA (Docosahexaeenzuur) 75 mg
Hyaluronzuur 75 mg
Collageen (type II) 75 mg
Q10 (ubiquinol) 45 mg
Silica (uit bamboe) 30 mg
Niacinamide (vitamine B3) 24 mg (150%)
Zink (methionine) 15 mg (150%)
Vitamine E (d-alfa-tocoferol) 9 mg (90%)
Pantotheenzuur (vitamine B5)
Biotine 15 mg (3000%)
Bèta-caroteen 10,5 mg
Selenium (methionine) 225 mcg
Bioperine 1,5 mg
Astaxanthine 1,5 mg
Jodium (Kelp) 225 mcg (150%)
Vitamine D3 (cholecalciferol) 7,5 mcg (150%)

Overige ingrediënten van Nova Vitae Beauty Skin Care:
MCT-olie, olijfolie (extra virgin), bijenwas, lecithine, gelatine, glycerine, gezuiverd water en parelbrons kleurstof.

Gebruik van Nova Vitae Beauty Skin Care:
U neemt dagelijks 3 capsules bij voorkeur verdeeld over de dag bij de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl, inclusief een gevarieerde en evenwichtige voeding, is van essentieel belang. Voedingssupplementen kunnen een waardevolle aanvulling zijn, maar ze moeten niet worden beschouwd als een volledige vervanging van gezonde voeding.

Voor het gehele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae op onze website.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beauty Skin Care 100 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *