Betaïne Hydrochloride 1200 mg 180 capsules – Nova Vitae

  • Productnummer: 2484NV
  • EAN: 8717473128699

24,95

Toepassing van Nova Vitae Betaïne Hydrochloride 1200 mg:

Betaine hydrochloride (HCl) wordt vaak gebruikt als voedingssupplement om de spijsvertering te ondersteunen. Het wordt verondersteld te helpen bij het verhogen van de zuurgraad (pH) van de maag en het stimuleren van de productie van maagzuur, wat essentieel is voor een gezonde spijsvertering. Enkele veelvoorkomende toepassingen van betaine HCl als voedingssupplement zijn:

  1. Verbetering van de spijsvertering: Betaine HCl kan worden ingenomen vóór of tijdens de maaltijd om de spijsvertering te bevorderen. Door de zuurgraad van de maag te verhogen, kan het helpen bij het afbreken van voedsel en de opname van voedingsstoffen.
  2. Verlichting van spijsverteringsklachten: Mensen die last hebben van spijsverteringsproblemen zoals indigestie, een opgeblazen gevoel, gasvorming of een zwaar gevoel na het eten, kunnen baat hebben bij betaine HCl-supplementen. Het verhogen van de maagzuurproductie kan helpen bij het verlichten van deze symptomen.
  3. Ondersteuning bij tekort aan maagzuur: Sommige mensen hebben een tekort aan maagzuur, wat kan leiden tot spijsverteringsproblemen en het risico op voedselgerelateerde infecties kan verhogen. Betaine HCl-supplementen kunnen helpen om dit tekort aan te vullen en de spijsvertering te verbeteren.
  4. Optimalisatie van voedingsstoffenabsorptie: Een gezonde maagzuurproductie is essentieel voor een goede opname van voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en eiwitten. Betaine HCl kan helpen om de opname van voedingsstoffen te optimaliseren door een gezonde spijsvertering te ondersteunen.

Samenstelling van Nova Vitae Betaïne Hydrochloride 1200 mg:
3 capsules bevatten:
Betaïne hydrochloride 1200 mg

Ingrediënten van Nova Vitae Betaïne Hydrochloride 1200 mg:
Betaïne HCl, rijstpoeder, plantaardige capsule en plantaardig magnesiumstearaat.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Nova Vitae Betaïne Hydrochloride 1200 mg:
Volwassenen nemen 1 tot 3 capsules voor een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Betaïne Hydrochloride 1200 mg 180 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *