BUILD & RECOVER STACK PRO

  • Productnummer: 98120
  • EAN: 0670480981207

109,90

BUILD & RECOVER STACK PRO

Build & Recover Stack Pro voor wie op zoek is naar de ideale combinatie van Muscle Builders hebben we goed nieuws. De RS Nutrition – Laxogenic en Muscle Rage – Aragenic zijn nu in één stack verkrijgbaar!

RS NUTRITION – SIZEOGENIC (BUILD & RECOVER STACK)

Build & Recover Stack RS Nutrition – Laxogenic is een complete muscle builder met 5a-hydroxy laxogenin. Laxogenin is een plantaardige steroïde en dus 100% natuurlijk. 5a-hydroxy laxogenin is het synthetische broertje daarvan. Dit laatste ingrediënt zit per 150 gram in één capsule verwerkt. Je ziet dat steeds meer sporters razend enthousiast zijn en laxogenin gebruiken als voedingssupplement om hun workout naar het volgende level te tillen.

MUSCLE RAGE – ARAGENIC

Arachidonzuur (ARA) behoort tot de omega-6 vetzuren. Arachidonzuur is nodig om signaalmoleculen te produceren, eicosanoïden genaamd. Deze signaalmoleculen hebben verschillende belangrijke functies binnen ons lichaam, waaronder voor het immuunsysteem.*

HOE GEBRUIK IK DE BUILD & RECOVER STACK?

De Build & Recover Stack is veilig te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen.  Sizeogenic

  • Mannen: 4 capsules per dag

Aragenic

  • Mannen: 4 capsules per dag

OVER RS NUTRITION

Door exclusief USA en UK Brands van hoge kwaliteit te verkopen hebben we in korte tijd een bekende naam opgebouwd in de wereld van voedingssupplementen voor sporters. Met de visie om alleen het beste van het beste aan te bieden hebben wij vervolgens RS Nutrition opgericht. Een brede lijn aan supplementen met high-end ingrediënten, een verfijnde werking en heerlijke smaken die onze naam “RealSupps” eer aan doet. Ons motto luidt dan ook: ONLY HIGH-END SUPPS !

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BUILD & RECOVER STACK PRO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *