Cere Balance 60 capsules – Nutramin

  • Productnummer: 816024
  • EAN: 8713559510358

40,77

Toepassing van Nutramin Cere Balance:
Cere Balance is een uitgebreide multivitamine die een scala aan voordelen biedt. Deze formulering bevat essentiële vitaminen, mineralen, plantenextracten en belangrijke aminozuren zoals L-glutamine, L-tyrosine en N-acetyl-L-carnitine. Het is ontwikkeld voor volwassenen, maar is ook zeer geschikt voor kinderen en jongeren. Cere Balance bevat specifieke ingrediënten die een normale werking van het zenuwstelsel ondersteunen, waaronder vitamine B1, B2, B3, B6, C en mineralen zoals magnesium, koper en jodium. Bovendien dragen vitamine B1, B3, B6, C en magnesium bij aan een gezonde psychologische functie. De mineralen zink, jodium en ijzer ondersteunen het geheugen, leervermogen en zijn belangrijk tijdens mentale inspanning. Vitamine B5 speelt een rol bij de synthese en het metabolisme van neurotransmitters. De formule bevat ook unieke voedingsstoffen zoals DL-alfa-liponzuur, DMAE (choline-voorloper), het krachtige antioxidant quercetine en fosfatidylcholine voor extra ondersteuning.
Ervaar de voordelen van Cere Balance voor een optimaal functionerend lichaam en geest.

Cere Balance bevat tevens een krachtig kruidencomplex ter ondersteuning. Dit unieke mengsel bestaat uit extracten van bladeren, wortels en zaden van verschillende adaptogene kruiden, zoals brandnetel (Urtica dioica), druivenpit (Vitis vinifera), ginseng (Panax ginseng), Gotu Kola (Centella asiatica), haver (Avena sativa), Japanse notenboom (Ginkgo biloba), kamille (Matricaria chamomilla), rooibos (Aspalathus linearis), rozewortel (Rhodiola rosea) en slaapmutsjeskruid (Griffonia simplicifolia). Hoewel de gezondheidsclaims van deze kruiden nog in afwachting zijn van goedkeuring door de Europese Commissie, staan ze bekend om hun diverse voordelen. Zo geven brandnetel en ginseng bijvoorbeeld energie*, draagt Rhodiola rosea bij aan een normale weerstand tegen stress* en is Griffonia simplicifolia goed voor de werking van het zenuwstelsel*.
Deze adaptogene kruiden ondersteunen het lichaam bij verschillende behoeften en dragen bij aan een gezonde balans.

Claims
– Vitaminen B1, B2, B3, B6, C en de mineralen magnesium, koper en jodium zijn goed voor het zenuwstelsel
– Vitaminen B1, B3, B6, C en magnesium ondersteunen de psychologische functie
– Vitaminen B1, B2, B3 en de mineralen ijzer, koper, jodium en mangaan bevorderen de energiestofwisseling
– Vitamine B5 draagt bij tot een normale synthese en een normaal metabolisme van steroïdhormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters
– Zink heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces
– Zink, jodium en ijzer dragen bij tot een normale cognitieve functie
– Zink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding
– Zink heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
– Brandnetel en ginseng geven energie*
– Griffonia simplicifolia is goed voor de werking van het zenuwstelsel*
– Rhodiola rosea draagt bij aan een normale weerstand tegen stress*
– Rhodiola rosea is goed voor het functioneren van het zenuwstelsel*
* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Ingrediënten van Nutramin Cere Balance:
Capsule (hydroxypropylmethylcellulose (vegetarisch)), kruiden (gluten), aminozuren, vulstof (brandnetelblad), mineralen (sulfietgluten), vitamines, antiklontermiddel (zonnebloemolie), fosfatidylcholine (soja), DL-alfa-liponzuur, DMAE, quercetine.

Gebruik van Nutramin Cere Balance:
Neem dagelijks 2 vegetarische capsules, tenzij anders voorgeschreven door een gezondheidsprofessional. Het is aanbevolen om de capsules in te nemen na het ontbijt.

Voor kinderen vanaf 6 jaar: gedurende de eerste twee maanden, neem 2 keer per dag 2 capsules (na het ontbijt en na het avondeten), daarna overgaan op de standaarddosering. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar: gedurende de eerste twee maanden, neem 2 keer per dag 1 capsule, daarna als standaarddosering 1 capsule per dag na het ontbijt.

Het is belangrijk om de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn essentieel. Onthoud dat voedingssupplementen van Nutramin geen vervanging zijn voor een gezonde levensstijl en evenwichtige voeding, maar wel een waardevolle aanvulling kunnen bieden.

Voor het hele assortiment van Nutramin surft u naar de merkpagina van Nutramin

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cere Balance 60 capsules – Nutramin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *