Cholesterolformule Pro 60 tabletten – Vitals

  • Productnummer: 964514
  • EAN: 8716717004201

59,95

Toepassing van Vitals Cholesterolformule Pro:
Cholesterolformule Pro van Vitals bevat een selectie van drie bijzondere plantenextracten, waar veel onderzoek naar gedaan is. Twee daarvan zijn van mediterrane herkomst. Rond de Middellandse Zee schijnt de zon veelvuldig wat resulteert in een overvloedige oogst van onder meer citrusvruchten en olijven die rijk zijn aan belangrijke inhoudsstoffen (de zogenoemde polyfenolen, een grote groep plantaardige verbindingen met een overeenkomstige molecuulstructuur). Olijven en olijfolie staan alom bekend om hun gezonde eigenschappen. Zo bevatten olijven van nature een polyfenol met de naam hydroxytyrosol, dat de bloedvetten (zoals cholesterol) helpt beschermen tegen oxidatieve schade. Berberine is een inhoudsstof geëxtraheerd uit de plant Berberis aristata. Het zorgt voor een brede ondersteuning van de gezondheid van hart en bloedvaten, onder meer door bij te dragen aan het behoud van een normale cholesterolspiegel. En tot slot, maar daarom niet minder belangrijk, bevat Cholesterolformule Pro het ingrediënt BPF™, een uniek extract uit de peervormige citrusvrucht van de bergamotboom (Citrus bergamia).

Samenstelling van Vitals Cholesterolformule Pro:
Elke tablet bevat:
Berberine (-HCl) 500 mg
Bergamotextract (BPF™, 38% Bergamot Polyphenolic Fraction®) 500 mg
Olijfextract (Hytolive®) 50 mg
Waarvan:
Hydroxytyrosol 5 mg

Ingrediënten van Vitals Cholesterolformule Pro:
Berberinehydrochloride (berberine geëxtraheerd uit Berberis aristata, wortel), bergamotextract (Citrus bergamia Risso & Poiteau, vrucht), vulstof (microkristallijne cellulose [cellulosegel]), olijfextract (Olea europaea, vrucht), antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol, hydroxypropylcellulose).

Gebruik van  Vitals Cholesterolformule Pro:
U neemt dagelijks 1 tot 2 tabletten met wat water bij de maaltijd in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement van Vitals is geen vervanging van een gevarieerde voeding maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor alle producten van Vitals gaat u naar de Merkpagina van Vitals op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cholesterolformule Pro 60 tabletten – Vitals” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *