CLA 1000 mg 100 capsules – Nova Vitae

  • Productnummer: 2463NV
  • EAN: 8717473128033

26,95

Toepassing van Nova Vitae CLA 1000 mg:

CLA staat voor geconjugeerd linolzuur (Conjugated Linoleic Acid in het Engels). Het is een vetzuur dat van nature voorkomt in vlees en zuivelproducten, met name van herkauwers zoals runderen en schapen.

Enkele punten over CLA:

  1. Natuurlijke bronnen: Zoals eerder vermeld, zijn runderen en schapen de belangrijkste bronnen van CLA, met name wanneer ze worden gevoed met gras in plaats van met graan. Grasgevoerde dieren hebben doorgaans een hoger CLA-gehalte in hun vlees en melk.
  2. Supplementen: Vanwege de voorgestelde gezondheidsvoordelen wordt CLA ook aangeboden in supplementvorm. Deze supplementen worden vaak gepromoot door sportinstructeurs en gebruikt door sporters om de hun doelen te bereiken.

1000 mg CLA staat gelijk aan ongeveer 250 gram gezond gras gevoerde rundvlees met een vetpercentage van 10%. Het is bijna niet haalbaar om elke dag zoveel rood vlees te eten en zeker ook niet altijd even gezond.

Daarom is een voedingssupplement met CLA een welkome en eenvoudige aanvulling!

Het is ook vermeldenswaard dat, terwijl CLA natuurlijk voorkomt in voedingsmiddelen zoals vlees en zuivel van herkauwers, de concentraties in saffloerolie-afgeleide supplementen vaak hoger zijn dan wat je natuurlijk in voedingsmiddelen zou vinden. Dit komt omdat het CLA in supplementen geconcentreerd is om hogere doses van het vetzuur te leveren.

Samenstelling van Nova Vitae CLA 1000 mg:
Elke capsule bevat:
Saffloerolie 1000 mg
waarvan 80% CLA = 800 mg

Ingrediënten van Nova Vitae CLA 1000 mg:
Saffloerolie, gelatine, glycerine, gezuiverd water en caramelkleur.

Dit product is niet geschikt voor vegetariërs of veganisten.
Dit product is gegarandeerd GMO-vrij.

Gebruik van Nova Vitae CLA 1000 mg:
Volwassenen nemen dagelijks 1 tot 2 capsules met wat water  in bij voorkeur bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional of sportinstructeur.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl, inclusief een gevarieerde en evenwichtige voeding, is van essentieel belang. Voedingssupplementen kunnen een waardevolle aanvulling zijn, maar ze moeten niet worden beschouwd als een volledige vervanging van gezonde voeding.

Voor het gehele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae op onze website.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CLA 1000 mg 100 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *