Cod Liver Oil Levertraanolie 150 capsules – Nova Vitae

 • Productnummer: 6021NV
 • EAN: 8717473093270

22,85

Toepassing van Nova Vitae Cod Liver Oil Levertraanolie capsules:

De Gezondheidsvoordelen van Levertraanolie Capsules van Nova Vitae

Levertraan, een oude en gerespecteerde bron van voeding, heeft de tand des tijds doorstaan dankzij zijn rijke inhoud van essentiële voedingsstoffen. Nova Vitae, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige voedingssupplementen, biedt levertraan capsules die een handige en effectieve manier zijn om te profiteren van de vele gezondheidsvoordelen van levertraan.

Wat is Levertraan?

Levertraan wordt gewonnen uit de lever van kabeljauw en is een rijke bron van vitamines A en D, evenals omega-3 vetzuren zoals EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor verschillende lichaamsfuncties en hebben talloze gezondheidsvoordelen.

De Voordelen van Levertraanolie Capsules van Nova Vitae

 1. Ondersteuning van het Immuunsysteem
  • Vitamine A: Deze vitamine speelt een cruciale rol in het behoud van een gezond immuunsysteem. Het helpt bij de productie van witte bloedcellen, die essentieel zijn voor het bestrijden van infecties.
  • Vitamine D: Bekend als de “zonneschijnvitamine,” ondersteunt vitamine D de immuun functie door de productie van antimicrobiële peptiden te stimuleren, die helpen bij het bestrijden van pathogenen.
 2. Gezonde Botten en Tanden
  • Vitamine D: Deze vitamine bevordert de opname van calcium en fosfor uit de voeding, wat essentieel is voor de ontwikkeling en het behoud van sterke botten en tanden. Dit is vooral belangrijk voor kinderen in de groei en ouderen die risico lopen op osteoporose.
 3. Hartgezondheid
  • Omega-3 Vetzuren (EPA en DHA): Deze vetzuren zijn gunstig voor het hart. Ze helpen bij het verlagen van triglycerideniveaus, verminderen ontstekingen en kunnen bijdragen aan een gezonde bloeddruk. Regelmatige inname van omega-3 vetzuren is geassocieerd met een verminderd risico op hartziekten.
 4. Verbeterde Hersenfunctie
  • DHA: DHA is een belangrijk bestanddeel van hersencelmembranen en speelt een cruciale rol in de ontwikkeling en het onderhoud van de hersenfunctie. Het kan helpen bij het verbeteren van geheugen en cognitieve functies, en het is vooral belangrijk voor zwangere vrouwen voor de ontwikkeling van de hersenen van de foetus.
 5. Ooggezondheid
  • Vitamine A: Deze vitamine is essentieel voor een goed gezichtsvermogen. Het helpt bij het onderhoud van een gezond netvlies en kan het risico op leeftijdsgebonden maculaire degeneratie verminderen.

Waarom Kiezen voor Nova Vitae Levertraanolie Capsules?

Nova Vitae staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en zuiverheid. Hun levertraan capsules zijn zorgvuldig vervaardigd om te zorgen voor maximale potentie en minimale verontreinigingen. Hier zijn enkele redenen waarom Nova Vitae levertraan capsules een uitstekende keuze zijn:

 • Hoogwaardige Bron: Nova Vitae gebruikt alleen de hoogste kwaliteit levertraan, afkomstig van duurzaam gevangen kabeljauw.
 • Zuiverheid en Potentie: De levertraan wordt gezuiverd en verwerkt onder strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat elke capsule de optimale hoeveelheid vitamines en omega-3 vetzuren bevat.
 • Gemak: Capsules zijn een handige manier om levertraan in te nemen zonder de sterke smaak die vaak geassocieerd wordt met vloeibare levertraan.

Aanbevolen Gebruik

Het gebruik van Nova Vitae levertraan capsules is eenvoudig en handig. Volg de doseringsinstructies op de verpakking of raadpleeg een gezondheidsdeskundige voor persoonlijk advies. Over het algemeen wordt aangeraden om één tot twee capsules per dag in te nemen, bij voorkeur bij een maaltijd voor een optimale absorptie.

Conclusie

Levertraan capsules van Nova Vitae bieden een eenvoudige en effectieve manier om te profiteren van de vele gezondheidsvoordelen van levertraan. Met essentiële vitamines zoals A en D en belangrijke omega-3 vetzuren, ondersteunen deze capsules een breed scala aan gezondheidsaspecten, van een sterk immuunsysteem en gezonde botten tot hartgezondheid en verbeterde hersenfunctie. Dankzij Nova Vitae’s toewijding aan kwaliteit en zuiverheid, kunt u erop vertrouwen dat u een product van hoge kwaliteit gebruikt dat uw gezondheid ten goede komt.

Samenstelling van Nova Vitae Cod Liver Oil Levertraanolie capsules:
Elke capsule bevat:
Heilbot levertraanolie 125 mg
Kabeljauw levertraanolie 145 mg
waarin tenminste:
Vitamine A 800 mcg
Vitamine D 5 mcg

Ingrediënten van Nova Vitae Cod Liver Oil Levertraanolie capsules:
Gelatine, glycerol, water, vitamine A, vitamine D.

Allergeneninformatie: bevat levertraanolie uit VIS.
Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. 

Gebruik van Nova Vitae Cod Liver Oil Levertraanolie capsules:
Volwassenen nemen als voedingssupplement dagelijks 1 tot 2 capsules bij voorkeur bij de hoofdmaaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Nova Vitae gaat u naar de merkpagina van Nova Vitae op novavitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cod Liver Oil Levertraanolie 150 capsules – Nova Vitae” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *