Complete Afterbiotics 30 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer: 33596 / 025
  • EAN: 0810487033596

37,95

Toepassing van Dr. Mercola Complete Afterbiotics:

Uw darmflora – ook wel uw microbioom genoemd – beïnvloedt uw algehele gezondheid, waaronder uw immuunrespons, spijsverteringsfunctie, gewicht, slaapkwaliteit, stemming en cognitieve functie.

Een gezond microbioom is afhankelijk van de juiste balans tussen nuttige en ziekteverwekkende bacteriën. Wanneer je darmflora uit balans raakt, kan de binnenkant van je darm barrière aangetast worden en je blootstellen aan negatieve gezondheidseffecten.

De sterkste krachten die je darmflora verstoren of vernietigen, kunnen worden onderverdeeld in drie categorieën:

  • Blootstelling aan stoffen die het evenwicht verstoren of nuttige darmbacteriën vernietigen, zoals chloor, fluoride, suiker en bewerkt voedsel.
  • Gebrek aan voedingsstoffen om de gunstige microben in je darmen te optimaliseren en te ondersteunen, waaronder gezonde levende bacteriën uit gekweekte voedingsmiddelen en bodemorganismen (SBO’s) om je darmen te helpen herconditioneren.
  • Stress, die de productie van enzymen en de opname van voedingsstoffen kan belemmeren, het zuurstofgehalte kan verlagen en de darmdoorlaatbaarheid kan vergroten.

Onze Complete Afterbiotics® presenteert een “trifecta” aanpak om uw darmgezondheid te verbeteren door het combineren van de kracht van:

– Op de bodem gebaseerde organismen (SBO’s) (Soil Based Organisms)
– Niet-sporevormende probiotica
– Probiotische gist (Saccharomyces boulardii).

Het is eerste keer dat deze drie soorten probiotica zijn gecombineerd in één unieke formule.
Deze unieke formule helpt de mix van zes probiotische stammen uw darmmicrobioom te beschermen en uw beschermende darmbarrière te versterken.

Elke dosis Complete Afterbiotics® in één capsule levert ten minste 18 miljard CFU probiotica met een Prebiotics Citrus Bioflavonoid Complex. Dit citrusmengsel is veel meer dan een basis – het geeft daadwerkelijk actieve flavonoïden vrij die dienen als antioxidanten in uw dikke darm om een gezonde ontstekingsreactie te ondersteunen.*

Hoewel elk van de drie componenten van Complete Afterbiotics® op zichzelf staat om uw darmgezondheid krachtig te ondersteunen, zorgt de combinatie van alle drie soorten probiotica samen met het unieke citrusmengsel in één formule voor een krachtige synergie om uw darmgezondheid een superboost te geven.

De perfecte trifecta van diverse stammen, onze Complete Afterbiotics® kan op zichzelf worden genomen voor microbiome herstel of in combinatie met onze Complete Spore Restore (SBO Probiotic) voor het creëren van de optimale omgeving voor het gebruik van probiotica en onze Complete Probiotics voor optimaal onderhoud van de algehele darmgezondheid.

Samenstelling van Dr. Mercola Complete Afterbiotics:
Elke capsule (is een dagdosering) bevat:
Speciaal proprietair mengsel van Dr. mercola’s Afterbiotics probiotica en SBO mengsel 18 miljard CFU* / 265 mg
Waarin:
– Saccharomyces boulardii
– Pediococcus acidilactici
– Lactobacillus rhamnosus GG
– Bacillus subtilis HU58
– Bacillus coagulans SC208
– Clostridium butyricum
Prebiotic Citrus Bioflavonoïden Complex (zoete sinaasappel (Citrus sinensis))

Ingrediënten van Dr. Mercola Complete Afterbiotics:
Probiotica, bioflavonoïden complex, biologische bruine rijst siroop, plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose).

Dit product gegarandeerd vrij van soja, gluten en GMO.

Gebruik van Dr. Mercola Complete Afterbiotics:
Volwassenen nemen als voedingssupplement dagelijks 1 capsule bij voorkeur op een lege maag en een half uur voor de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Dr. Mercola is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar onze merkpagina van Dr. Mercola op www.nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Complete Afterbiotics 30 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *