Dr. Mercola

Toon filters

Resultaat 1–16 van de 189 resultaten wordt getoond

Gerenommeerd
Dr. Mercola is een bekende naam in de wereld van natuurlijke gezondheid en wellness, en zijn supplementen zijn een essentieel onderdeel van zijn holistische benadering van het bevorderen van een gezonde levensstijl. Dr. Joseph Mercola is een gerespecteerde osteopaat en auteur die wereldwijd bekendheid heeft verworven door zijn inzet voor het verstrekken van hoogwaardige supplementen die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en kwaliteit.

Onderscheidend
Een van de kenmerken die de supplementen van Dr. Mercola onderscheiden, is hun focus op natuurlijke ingrediënten. Dr. Mercola gelooft sterk in het belang van het gebruik van natuurlijke bronnen en vermijdt synthetische ingrediënten en potentieel schadelijke stoffen. Zijn supplementen maken gebruik van hoogwaardige, biologische en niet-GGO-ingrediënten om de beste kwaliteit te waarborgen. Het merk onderhoudt ook nauwe relaties met leveranciers die zich houden aan strenge kwaliteitscontroles en duurzame praktijken om ervoor te zorgen dat alleen de beste ingrediënten worden gebruikt.

Uitgebreid assortiment
Dr. Mercola biedt een breed scala aan supplementen die gericht zijn op het ondersteunen van verschillende aspecten van de gezondheid. Het assortiment omvat onder andere supplementen voor de ondersteuning van het immuunsysteem, de spijsvertering, het hart, de hersenen, gewrichten, botten, huid, haar en nagels, en nog veel meer. Elk supplement is zorgvuldig samengesteld met de juiste doseringen van ingrediënten om optimale resultaten te behalen.

Unieke producten
Wat de supplementen van Dr. Mercola uniek maakt, is de nadruk op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en innovatie. Dr. Mercola en zijn team van experts volgen voortdurend het wetenschappelijk onderzoek en passen hun formules aan om te voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidswetenschappen. Het merk investeert in klinische studies en werkt samen met gerenommeerde onderzoeksinstituten om de effectiviteit en veiligheid van hun supplementen te waarborgen.

Naast hoogwaardige supplementen hecht Dr. Mercola veel waarde aan educatie en empowerment van consumenten. Hij gelooft dat mensen recht hebben op gedegen informatie over hun gezondheid en de producten die ze gebruiken. Daarom biedt Dr. Mercola uitgebreide educatieve bronnen op zijn website, waaronder artikelen, video’s, podcasts en nieuwsbrieven, om mensen te informeren over gezondheidskwesties en hen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.

Dr. Mercola streeft ook naar duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Het merk gebruikt milieuvriendelijke verpakkingen en werkt aan het minimaliseren van zijn ecologische voetafdruk. Bovendien ondersteunt Dr. Mercola verschillende liefdadigheidsorganisaties en projecten die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen over de hele wereld.

De topsellers of meest verkochte producten van Dr. Mercola zijn onderstaande producten:

1. Liposomale Vitamine C 180 capsules
U maakt gebruik van de kwaliteit van liposomaal en het gemak van capsules met gegarandeerd een betere opname dan reguliere vitamine C.

2. Magnesium L-Threonate 90 capsules
De vorm van Magnesium die niet alleen voor het lichaam maar ook voor het hoofd een ontspannende werking heeft.
Het is bijzonder voordelig om de voordeelverpakking van Dr. Mercola Magnesium L-Threonate 270 capsules per verpakking aan te schaffen.

3. Berberine en MicroPQQ 90 capsules
Een optimale combinatie ter ondersteuning van uw mitochodriën.

4. Eye Support 90 capsules
Ontwikkeld door oogartsen met kennis van de behoeften van de oogfunctie.

5. Gallbladder Enzymes 30 capsules
Een supplement ter ondersteuning na de verwijdering van de galblaas of bij spijsverteringsproblemen.

6. Lumbrokinase Enzymes 30 capsules
Specifieke eiwitten die ongewenste eiwitten weten af te breken en op te ruimen.

7. Krill Olie 180 capsules
Krill olie van topkwaliteit door het exclusieve winproces en de speciale capsules die extra bescherming bieden.

8. Complete Probiotics 90 capsules
Voor het opnieuw in balans brengen van in microbioom nadat u al van alles hebt geprobeerd en het even niet meer weet.

9. Quercetin en Pterostilbene 180 capsules
Twee krachten antioxidanten in fytosome vorm waardoor de biologische beschikbaarheid optimaal is.

10. NAC with Milk Thistle 180 capsules
Ter ondersteuning en verbetering het natuurlijke ontgiftingsproces.