Fisetin and Spermidine 30 capsules – Dr. Mercola

  • Productnummer:
  • EAN:

64,95

Toepassing van Dr. Mercola Fisetin and Spermidine:

Klaar om de levensduur te bevorderen terwijl je focus, alertheid en geheugen optimaliseert? Onze Fisetine en Spermidine is de baanbrekende formule die je nodig hebt. Ontworpen met een krachtig antioxidant dat de bloed-hersenbarrière passeert, ondersteunt dit geavanceerde complex de hersengezondheid en cognitieve functie, terwijl het cellulaire regeneratie en algeheel gezond ouder worden bevordert. Zie er op je best uit en voel je zo met dit plantaardige duo dat vitaliteit opnieuw definieert.*

Hightlights:
– Onze Fisetine en Spermidine biedt ondersteuning voor cognitie, levensduur en cellulaire gezondheid, terwijl het optimale hersen- en zenuwcelgezondheid bevordert.
– Deze unieke formule bevat 125 mg pure Fisetine, geëxtraheerd uit de stengel van een gewone wasboom (Rhus succedanea), en 1,2 mg Spermidine, uniek verkregen uit rijstkiemextract in plaats van de meer gebruikelijke bron tarwe.
– Spermidine bevat de van nature voorkomende verbinding polyamine, die helpt bij het bevorderen van autofagie en tegelijkertijd de potentie voor levensduur en cellulaire regeneratie verhoogt.
– Volgens Dr. Mercola’s overtuiging om de beste kwaliteitsproducten te leveren, bevat onze plantaardige Fisetine en Spermidine formule geen GGO’s, gluten, kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen. Ontwikkeld met jou in gedachten, worden Dr. Mercola’s arts-geformuleerde producten alleen gemaakt met ingrediënten die voldoen aan onze premium kwaliteitsnormen. Sinds 1997 zijn we al bijna drie decennia een betrouwbare bron in natuurlijke gezondheid.

Samenstelling van Dr. Mercola Fisetin and Spermidine:
Elke capsule bevat:
Fisetine (van Rhus succedanea stam extract) 125 mg
Spermidine (van Rijst (Oryza sativa) rijstkiemextract 1,2 mg

Ingrediënten van Dr. Mercola Fisetin and Spermidine:
Fisetine, spermidine, microkristallijne cellulose, capsule (hydroxypropylmethylcellulose), Tapioca dextrine, rijstzemelen, siliciumdioxide, citroenzuur.

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, soja, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.
Dit product is Non-GMO.

Gebruik van Dr. Mercola Fisetin and Spermidine:
Volwassenen nemen dagelijks 1 capsule per dag bij voorkeur bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Koel, donker droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Nova Vitae is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Dr. Mercola gaat u naar de merkpagina van Dr. Mercola op nova-vitae.com

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fisetin and Spermidine 30 capsules – Dr. Mercola” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *