Ginkgo Biloba Gold 60 capsules – Golden Naturals

  • Productnummer: 936731
  • EAN: 8718164643651

30,95

Toepassing van Golden Naturals Ginkgo Biloba Gold:
De Ginkgo biloba of Japanse tempelboom, is de oudst levende boomsoort op aarde (300 miljoen jaar) en van oorsprong afkomstig uit Centraal-China. Het extract van de Ginkgo biloba-bladeren heeft op meerdere manieren een gunstige invloed op de gezondheid. Het kruid wordt met name in China traditioneel al meer dan 5000 jaar benut. In het westen gebruiken we het vooral ter ondersteuning van de bloedcirculatie en cognitieve functies als het geheugen, concentratie- en leervermogen.

Sterk geconcentreerde Ginkgo biloba-extracten
In geval van supplementen met Ginkgo biloba is het goed om te weten dat alleen sterk geconcentreerde, gestandaardiseerde Ginkgo biloba-extracten een goede invloed hebben op het lichaam. De actieve bestanddelen in het blad van Ginkgo biloba zijn onder andere flavonoïden (flavonglycosiden) en terpeenlactonen (ginkgoliden).

Optimale opname door toevoeging van fosfatidylserine en fosfatidylcholine
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt ook dat de opname en biologische beschikbaarheid van Ginkgo biloba-extracten sterk verbetert door toevoeging van fosfatidylserine en fosfatidylcholine. Ons concentratievermogen en geheugen zijn gedeeltelijk afhankelijk van een goede voorziening van deze voor de hersenen onmisbare stoffen. Fosfatidylserine is een lichaamseigen stof die van nature aanwezig is in het lichaam als onderdeel van iedere celmembraan. De toevoeging van fosfatidylserine tijdens het productieproces beperkt het natuurlijke samenklonteren van specifieke, slecht opneembare nutriënten uit Ginkgo biloba. Zo ontstaat er een uniek mengsel van goed opneembare actieve bestanddeeltjes. Fosfatidylcholine is betrokken bij de instandhouding van gezonde celwanden en zenuwbanen. Daarnaast heeft het de eigenschap om bloedvetten en cholesterol vloeibaar te houden, waardoor de kans op aanzettingen in de bloedvaten afneemt. Bovendien is fosfatidylcholine nodig voor een goede vetverwerking door de lever.

Dé ideale Ginkgo voor het hoofd!
Fosfatidylserine komt van nature ook veel voor in onze hersenen. Groot voordeel van fosfatidylserine in combinatie met Ginkgo biloba is dat het de bloed-hersenbarrière kan passeren. Dit vergroot de opname en werkzaamheid van Ginkgo biloba-extract op cognitieve functies. Koppie koppie!

Samenstelling van Golden Naturals Ginkgo Biloba Gold:
Elke capsule (is een dagdosering) bevat:
Ginkgo biloba (Japanse tempelboom) bladextract 120 mg
gestandaardiseerd op 24% flavonglycosiden en 6% terpeenlactonen
Fosfatidylserine (uit sojalecithine) 44 mg
Fosfatidylcholine (zonnebloem fosfolipide) 9 mg
Taurine 50 mg
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg

Ingrediënten van Golden Naturals Ginkgo Biloba Gold:
kruidenextracten, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), fosfatidylserine (soja), fosfolipiden (zonnebloem), taurine, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten
Dit product is gegarandeerd vrij van ei, glutenbevattende granen, lupine, melk, mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, sulfiet, vis.

Gebruik van Golden Naturals Ginkgo Biloba Gold:
U neemt 1 maal daags 1 capsule met wat water in en is geschikt voor mensen vanaf 3 jaar.
Let op: kan de werking van antistollingsmiddelen beïnvloeden.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn erg belangrijk. Een supplement van Golden Naturals is daarom geen vervanging van een gevarieerde voeding of een evenwichtige levensstijl maar kan wel een goede aanvulling zijn.

Voor het hele assortiment van Golden Naturals gaat u naar de merkpagina van Golden Naturals op www.nova-vitae.com. Mist u een product neem dan gerust contact met ons op!

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ginkgo Biloba Gold 60 capsules – Golden Naturals” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *